Weekendul care tocmai s-a incheiat APDT Prahova a fost co-organizator la un eveniment in premiera in Prahova – Ploiesti, 2382.CosmoCronici – „Un cosmonaut la Ploiesti”.

Participantii la acest eveniment au avut onoarea sa ii vada si sa faca cunostinta cu dl.general-lt. cosmonaut Dumitru- Dorin Prunariu (care a fost si gazda intregului eveniment, timp de 2 zile) si cu invitatul sau special scriitorul Alexandru Mironov.

 

 

In cadrul evenimentului au avut loc expozitii de roboti, prezente la eveniment au fost si echipele de robotica  ale liceelor Ploiestene Colegiul National “Mihai Viteazu” si Colegiul Economic  “Virgil Madgearu”, minispectacole si miniconcerte organizate de Palatul copiilor Ploiesti, tinerii astrocurioși de la Centrul de excelenta în astronomie, spectacole de balet.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

 

Doua zile despre astre si fantezii stiintifice reale si imaginare la Ploiesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *