In perioada 9-12 noiembrie APDT Prahova a participat la Târgul de Turism al României, editia de toamna,  unde toata lumea prezenta si-a aratat dorinta de socializare si de interacțiune .

Intrarea la aceasta editie nu a mai fost gratuita, vizitatorii au platit 15 Ron pentru a participa la targ.

Apdt Prahova a participat cu un stand la care a promovat vacantele in Prahova. APDT Prahova a avut standul propriu cu nr 22 in Hala B2 . Pentru editia din aceasta toamna Asociatia a pregatit materiale noi, actualizate, brosura A5 cu informatii despre Prahova, brosura A6 cu turismul activ din Prahova.

Prezenti in standul echipei APDT Ph au fost o parte din membrii asociatiei, Primaria Municipiului Campina reprezentata de doamna Carmen Gaman CNIPT Campina, Primaria Breaza reprezentata de doamna Ramona Nita CNIPT Breaza, Pensiunea Bonsai -Busteni reprezentata de domnul Adrian Prodan. Membrii Asociatiei si-au prezentat ofertele de Craciun si Revelion iar o parte dintre vizitatorii targului s-au aratat interesati de ofertele lor.

Casa Seciu a fost prezenta in stand in zilele de 10 si 11 noiembrie fiind reprezentata de catre domnul Petru Orzea manager hotel Casa Seciu care a prezentat vizitatorilor ofertele de 1 Decembrie, Craciun 2023 si Revelion 2024.

La targ a fost prezent și Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, care a declarat că  „turismul constituie unul dintre sectoarele economice importante, cu perspective reale de dezvoltare pe termen lung, iar prin valorificarea sustenabilă a tuturor resurselor turistice la standarde înalte, România poate deveni o destinație tot mai atractivă.”  Cu această ocazie a avut loc lansarea oficială a „Rutei Naționale a Satelor Tradiționale Turistice din România”.

Targul din aceasta toamna a fost animat si de cativa “Mosi Craciuni” care se plimbau printre vizitatori si care au vizitat si standul nostru APDT Prahova.

Primele doua zile de targ au fost de acomodare si introducere, cu participare mai redusă decât in alti ani. Ziua treia de targ a fost mult mai animata, au fost prezenti mai multi vizitatori, a avut loc si o degustare de vin in standul APDT Prahova de la Crama Basilescu.

O multime de vizitatori au oprit in standul APDT Ph avand discuții cu reprezentantii asociatiei.

Televiziunile Protv, Antena 1 , 3, Digi 24 , TVR, au venit la standul APDT Prahova si au dorit informatii despre pachetele de sarbatori de pe Valea Prahovei, gradele de ocupare pentru sarbatori, informatii despre vacantele copiilor. Domnul presedinte APDT Prahova,  Adrian Voican a oferit interviu in direct la radio România Brașov, interviu pentru Metropola TV.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova – prezenta la TTR editia de toamna 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *