In perioada 23-25 noiembrie s-a desfasurat targul  de la Varsovia (Targul de Turism Warsaw International Travel Show) . APDT Prahova a avut desk propriu in standul Romaniei. Targul a fost deschis vizitatorilor in toate cele trei zile intre orele 10:00-17:00 .

Domnul presedinte Adrian Voican, a fost prezent la targ reprezentand APDT Prahova alaturi de alti doi membri APDT : Absolute Guides – agentie de turism din Ploiesti reprezentata de dl. Alexandru Ganusceac si Hotel Regal Sinaia reprezentat de dna. Ciuca Maria si de dl. Ciuca Nicu. Vizitatorii targului au putut gasi la standul APDT Prahova materiale in poloneza si in engleza despre Prahova (brosura prezentare Prahova, vinuri din Prahova, flyere cu unitati de cazare ale unor membri).

În calitate de țară parteneră, România a avut un stand expozițional D2.02 de 215 m² situat chiar la intrarea în târg. Pereții standului au fost decorați cu poze din România şi cu logo-ul „Explore the Carpathian garden”.

Statutul României de țară parteneră a fost evidențiat în mod vizibil pe toate canalele media. Acoperirea extinsă a inclus social media, site-uri web pentru evenimente, buletine informative și comunicate de presă, garantând că povestea României a fost împărtășită cu o audiență globală în perioada premergătoare evenimentului;

Un banner mare  care a prezentat România ca țară parteneră a fost poziționat la intrarea in târg;

Au fost organizate momente artistice  pe scena principală, au fost facute cunoscute vizitatorilor autenticitatea și frumusețea tradițiilor tarii nostre.  Participarea României la târgul de turism de la Varșovia a fost o experiență de neuitat.

În  ziua a doua a târgului internațional de turism , domnul presedinte APDT Prahova, Adrian Voican a oferit interviuri în direct la #TVR Info și EuropaFm.

La targ au fost prezente si agenții de turism, presă, oficialități. Mascota standului României #Şuier – lupul îmblânzit de la Hunedoara.

In curand urmeaza sa fie publicata lista cu Targurile Internationale din 2024, iar APDT Prahova cu siguranta ca o sa participle la fel ca-n ultimii 2 ani dupa pandemie la o mare parte dintre ele.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova – prezenta la Targul de Turism Warsaw International Travel Show 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *