Astazi are loc deschiderea seriei de evenimente dedicate educatiei,culturii,traditiilor militare si civile din domenii militare si conexe acestora  la Ploiesti  incepand cu ora 13:00. Debutul il are evenimentul cu numele “Secretele Marii” care se va desfasura pana pe data de 22 septembrie intre orele 09:00-19:00.

Vor fi prezente Academia Fortelor Navale “Mircea cel batran”, Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale,Colegiul National Militar Alexandru Ioan Cuza, marinari, militari, infanteristi marini, scafandri de lupta, Fanfara Fortelor Navale, concerte, expozitii, prezentari, proiectii, spectacole intre orele 09.00-19.00 zilnic, in Sala Pasilor Pierduti (a Coloanelor).

Accesul este gratuit.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova este partener la aceasta serie de evenimente incepand cu anul 2022.

Urmatorul eveniment din seria evenimentelor “Armata Romaniei este a mea” se va desfasura in perioada 6-13 octombrie, in acelasi loc, Palatul Culturii din Ploiesti, iar ultimul eveniment din serie se va desfasura in perioada 21-23 octombrie deasemenea la Palatul Culturii din Ploiesti.

Intrarea si la aceste doua evenimente va fi gratuit pentru toata lumea.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Seria evenimentelor “Armata Romaniei este a mea” revine la Ploiesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *