Chiar daca vremea din acest weekend nu a fost una prietenoasa, toamna intrandu-si in drepturi, acest lucru nu a impiedicat turistii sa viziteze Valea Prahovei. Gradul de ocupare in statiunile de pe Valea Prahovei a fost de  aproximativ 70%. Instalatiile prin cablu au functionat la programul stabilit.

Festivalul Cascavelei de la Valea Doftanei a ajuns la ediția XX in weekendul care tocmai s-a incheiat.
Acesta s-a desfășurat, ca în fiecare an, pe stadionul din Valea Doftanei, de vineri 15.09.2023 ora 15:00, până duminică 17.09.2023 ora 23:00.
Pe durata celor trei zile de festival, au fost organizate expoziții cu vânzare de produse tradiționale, de la vestita cașcavea de Valea Doftanei, la pastramă, dulcețuri, alte brânzeturi dar și produse de artizanat. Zilnic, între orele 09:00-18:00, atmosfera a fost întreținută de DJ Răzvan  și completată de programul artistic al Asociației Tinerilor din Valea Doftanei precum și al altor tineri talentați, iar în fiecare seară de la ora 18:00 la ora 23:00, artiști de renume au încântat cu muzică de calitate.
De asemenea, copiii au beneficiat de un spectacol dedicat lor, dar și de nelipsitul parc de distracții. Ediția de anul acesta a fost încheiată cu spectaculosul foc de artificii.

In saptamana care tocmai debuteaza, in Prahova vor avea loc evenimente de top ca de exemplu Karpathia Horse Show ajuns la editia cu nr VIII care va avea loc tot pe Domeniul Cantacuzino de la Floresti – “Suntem încântați că această ediție este etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Paris. În 2024 se sărbătoresc 100 de ani de la ediția din 1924. Miliarde de telespectatori și milioane de spectatori vor umări 10.000 de sportivi ce concurează la 329 de probe în cadrul a 32 de sporturi olimpice! Pregătirile Concursului Complet Internațional de la Paris au început deja, și suntem mândri că România a intrat în acest circuit prin ediția Karpatia Horse Show din acest an.” spune directorul evenimentului, Mihnea Vîrgolici.
Programu complet al evenimentului cu concursuri si concerte il regasiti aici :http:// https://show.karpatiahorse.ro/program/

Seria evenimentelor “Armata Romaniei este a mea” revine la Ploiesti
Deschiderea seriei de evenimente dedicate educatiei,culturii,traditiilor militare si civile din domenii militare si conexe acestora are loc la Ploiesti pe data de 19 septembrie 2023 incepand cu ora 13:00. Debutul il are evenimentul cu numele “Secretele Marii” care se va desfasura pana pe data de 22 septembrie intre orele 09:00-19:00.
Vor fi prezente Academia Fortelor Navale “Mircea cel batran”, Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale,Colegiul National Militar Alexandru Ioan Cuza, marinari, militari, infanteristi marini, scafandri de lupta, Fanfara Fortelor Navale, concerte, expozitii, prezentari, proiectii, spectacole intre orele 09.00-19.00 zilnic, in Sala Pasilor Pierduti (a Coloanelor).
Accesul este gratuit.
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova este partener la aceasta serie de evenimente incepand cu anul 2022.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Septembrie energizant in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *