Weekendul care a trecut a fost animat de o serie de evenimente  sportive, artistice,  dar si culturale.

Odată cu ridicarea restrictiilor, organizatorii de evenimente s-au pus pe treaba, turistii sunt foarte incantati si entuziasmati de aceste actiuni, astfel ca Prahova a inregistrat si in acest weekend un numar foarte mare de turisti.

Gradul de ocupare turistica la Sinaia a fost de 55% . Evenimentul care s-a desfasurat in acest weekend in zilele de 19 si 20  a fost CUPA CARPAȚI la schi alpin, ediția 2022,unde s-a putut observa plăcerea copiilor pentru schi. A fost organizata o TOMBOLA cu multe premii pentru toti participantii.

La Busteni si Azuga, in acest weekend, au fost multi turisti , grad de ocupare turistica 60-70%.
Partiile din Busteni au fost deschise si amenajate, strat de zăpada 40-50 cm. Este , potrivit  organizatorilor pârtiilor, perioada cu cele mai bune pârtii .
Ziua temperaturi cu + iar noaptea cu – .Procesul de dezgheț-îngheț a făcut pistele perfecte pentru schi,mai ales că acestea au fost bătute seară de seară ,telescaunul si rollercoasteru-ul au functionat.

La Azuga a nins liniștit, telegondola a functionat și s-a schiat pe pârtiile Sorica si Cazacu în condiții foarte bune.

A fost un Weekend perfect pentru sporturile de iarna la munte.

La Campina,locuitorii și turiștii au avut parte de doua evenimente culturale si artistice, spectacol caritabil in cadrul proiectului CAMPINA ARTELOR  care a avut loc vineri 18 martie de la orele 17:30 , la casa de Cultura GEO BOGZA, pentru ajutorarea copiilor din Ucraina, cu bilet de donatie de minim 10 lei. La eveniment au fost invitati formatia Alessis, Alin Oprea de la Talisman,  trupe de dans si cor.

Tot la Campina a avut loc SÂMBĂTĂ, 19 martie 2022,de la ora 18:00,  „DIVORȚUL ANULUI” cu actori Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan la Casa Municipală de Cultură „Geo Bogza” .

La Ploiesti, la teatrul Toma Caragiu  in acest weekend s-au putut urmări trei producții din registrul comic, perfecte pentru sfârșitul de săptămână:  joi seară, Peni și Lykourgos au avut în sfârșit prilejul să îi cunoască pe părinții viitorului lor ginere, în spectacolul „ ”.

Vineri, s-a putut viziona „ ̆”, de Vasile Alecsandri, o comedie spumoasă, care a vorbit despre iubire, măritiş, zestre și norocul în căsnicie, așa cum erau ele văzute în Iași ul mijlocului de secol XIX.

Sâmbătă, 19 martie, și duminică, 20 martie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” s-a putut viziona „Șlagăre în revenire”.

Vineri seară și duminică dimineață, toți cei cu suflet de copil au fost invitați la sala Teatrului de Animație, unde au urmărit una dintre poveștile clasice ale copilăriei:  spectacolul „ ̦ ̦ ”.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.
Apdt Prahova este Asociatia reprezentativa din turismul judetean, înregistrată in 2008 ca parteneriat public-privat si care reunește alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Prahova a fost animata in weekend-ul care a trecut de cel mai important eveniment zonal – Cupa Carpati care a avut loc la Sinaia