In weekendul care tocmai s-a incheiat la Sinaia, Gondola Carp a avut programul cu public de la 09:30 și a functionat până la 16:30. Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) a avut program cu public de la 09:00 și a functionat deasemenea până la 17:00.

Tot la Sinaia, a avut loc „Liga de Fotbal 2023”. Lovitura de începere a primului meci din acest an, a fost dată chiar de Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, iar cele 4 partide care au urmat au fost foarte disputate.

Timp de o lună, până în data de 2 iulie, pe terenul de fotbal de la Colegiul Mihail Cantacuzino se vor desfășura, în fiecare sâmbătă și duminică, meciuri susținute de cele 11 echipe de sinăieni înscrise anul acesta la mult așteptatul campionat local.

La Azuga, turistii au tras in piept aerul curat , majoritatea au preferat traseele pe cararile umbrite ale muntilor, au admirat peisajele, s-au bucurat de liniste si de natura. Telegondola Azuga a functionat la program normal de la orele 09:00 la orele 16:00.

Tot la Azuga, inconjurata de padure si de povesti cu vinuri spumante, se afla pensiunea Rhein care este o locatie inedita atat pentru iubitorii de vin, cat si pentru cei care cauta un loc special pentru a petrece vacanta.

La Busteni, la Fun Park-ul Kalinderu, turistii au avut parte de aceeași atmosfera de vacanța.  La mare caurate fiind rollercoaster, tubing, tiroliana, trambulina, telescaun, atv-uri, miniatv-uri.

În perioada 10-17 iunie, la Ploiești se vor desfășura următoarele competiții: Campionatul Național pe Echipe Juniori II și I Gimnastică Artistică Masculină, Concurs Național Gimnastică pentru toți și Acrobatică, Concurs Național pe Categorii de vârstă al Junioarelor III și II, Campionat Național pe Echipe și Individual al Junioarelor, Campionat Național pe Echipe mixte al Junioarelor I și Rising Stars Trophy. Evenimentul se desfasoara la Sala Sporturilor din Ploiesti.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupuluide lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Iesirile in natura, la mare cautare in cel de-al doilea weekend de vara in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *