La munte, vremea din acest weekend a fost capricioasă, astfel că vineri și duminică Gondola Carp nu a funcționat la Sinaia, în schimb, Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) a funcționat la program normal  cu publicul de la 09:00  până la 17:00.

Gradul de ocupare din acest weekend a fost de 50% în stațiunile de pe Valea Prahovei și s-a datorat condițiilor meteo.

La Ploiești weekendul acesta s-a incheiat cea de-a XII-a ediție a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”. Marea majoritate a spectacolelor au fost SOLD OUT, un mare succes.

Palatul Culturii din Ploiești a găzduit, în perioada 18-20 noiembrie, Zilele Roboticii, eveniment care a inclus prezentări de roboţi, demonstraţii şi ateliere. În prim-plan  au fost cele două echipe care au reprezentat cu succes Ploieştiul la cele mai importante concursuri internaţionale de profil.

Echipele InfO1 Robotics și Ro2D2 a invitat publicul să participe, la finalul acestei săptămâni, la Zilele Roboticii la Ploiești.  „Timp de trei zile, spiritul FIRST a fost simțit la maxim prin discuții cu diferiți speakeri, prezentări și un demo”, au anunţat organizatorii.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Un weekend de noiembrie animat de evenimente culturale și educative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *