In perioada 24-26 noiembrie, APDT Prahova a fost prezenta cu stand la Targul de Turism Warsaw International Travel Show , alaturi de alti 19 parteneri .

Pozitia standului a fost situat chiar in fata intrarii principale si a avut numarul C102.

APDT Prahova a fost reprezentata la TT Varsovia de catre dl Presedinte Adrian Voican.

Au fost promovate statiunile de pe Valea Prahovei, vinurile si cramele din Prahova, oferte de Craciun si de Anul Nou in Prahova.

Ziua a doua de targ a fost mult mai animata, Standul Romaniei, implicit al APDT Prahova a avut parte de mai multi vizitatori.

Primele impresii ale vizitatorilor polonezi despre standul României!  “Un târg nemaipomenit, o țara nemaipomenita. Cel mai bun, cel mai colorat si cel mai dansant stand de la târg”  au fost cuvintele lui Cristof, un polonez din Varsovia, care vine des in Romania

Witt, un alt polonez care ne-a vizitat standul : “Sunt obsedat de Romania! Știu ca multi polonezi nu au o părere buna, amintindu-si de exodul din anii 90 de categorii de romani in drumul lor spre vest… Dar cine merge azi in Romania, cum fac eu adeseori, își schimba opinia cu 180 de grade. Eu o iubesc.”

Foarte multi turisti s-au aratat interesati de destinatia Prahova – Romania,  si au declarat intenția de a vizita Romania in viitorul apropiat.

Un alt eveniment urmeaza sa aiba loc la Barcelona. Incepand cu  data de 29 noiembrie si pana pe data de 1 decembrie, APDT Prahova participa cu stand la IBTM WORLD.

Sunt stabilite intalniri cu personaje importante din turismul international din Dubai, Turcia, Italia, etc.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

APDT Prahova prezenta la targurile internationale de turism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *