Weekendul care tocmai s-a încheiat, a adus cu el temperaturi specifice lunilor de vară.

La Sinaia, gondola Sinaia și gondola Carp au funcționat la programul normal stabilit pentru zilele de weekend.

Gradul de ocupare turistic s-a situat între 80-85% în toate cele trei stațiuni montane, Sinaia, Bușteni și Azuga.

Acest weekend a fost marcat de „Noaptea muzeelor”. In toate orașele la nivel national, s-a sărbătorit acest eveniment , oferind accesul gratuit tuturor vizitatorilor în toate muzeele, castelele și clădirile care au o importanță istorică.

La Ploiești, la Teatrul Toma Caragiu s-au putut viziona piesele de teatru :„Califul Barza”- vineri,13 mai, ora 18.00, și duminică, 15 mai, orele 10.30 si 12.00, la sala Teatrului de Animatie. Acest spectacol a fost distins cu Premiul pentru scenografie la Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls din anul 2019. Spectacolul a fost recomandat copiilor peste 5 ani.  Smbata, 14 mai,de la ora 19.00, la sala Teatrului „Toma Caragiu”, s-a putut viziona „TOXIC”. Acest spectacol a fost SOLD OUT.

Duminică, la grădina zoologică de la Bucov , pici și tătici au colorat, au făcut tablouri din frunze și petale, au căutat „comori”, au țopăit cu sacul și au tras cât au putut de tare la proba cu sfoara.

Pe 14 si 15 mai, la Ploiesti pe Bulevardul Independentei, a avut loc TROFEUL PLOIESTI, un spectacol automobilistic, campionatul national de super slalom si campionatul national de indemanare auto

Tot pe 14 mai 2022, de la ora 17:00 pana la ora 21:30, Domeniul Cantacuzino din Florești și-a deschis porțile pentru a se prezenta.
Au fost expuse materialele realizate în cadrul proiectelor culturale și educaționale derulate de Fundația Cantacuzino Florești și de partenerii acesteia.
Vizitatorii au avut ocazia să descopere aspecte interesante și valoroase despre Domeniul Cantacuzino și despre patrimoniul cultural și peisager pe care îl deține.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Temperaturi de vara in Prahova , cu o mulțime de evenimente – Noaptea muzeelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *