In perioada 24-27 februarie APDT Prahova a participat, dupa doi ani de pauza datorata pandemiei, la târgul de turism al României unde toata lumea prezenta si-a aratat “setea” de socializare si de interacțiune offline.

Apdt Ph a participat cu un stand la care a promovat vacantele in Prahova, prin pliante, prin informatii si oferte transmise in mod direct.

Prezenti in standul echipei APDT Ph au fost o parte din membrii asociatiei, alături de studenții specializării economice ECTS anul II din cadrul Universității din Ploiesti.

Primele doua zile de targ au fost de acomodare si introducere, cu participare mai redusă decât in alti ani. Samabata si duminica vizitatorii au animat târgul si au făcut rezervari pentru vacantele de vara.

Ministrul turismului, Daniel Cadariu impreuna cu premierul Florin Citu, au deschis targul de turism de anul acesta si au vizitat standul APDT Prahova, unde președintele Asociației, Domnul Adrian Voican le-a prezentat oficialilor expertiza de 14 ani a organizației, cu funcțiuni de Organizație de Management al destinatatiei.
“ S-au așezat la aceeași masa încă din 2008, autorități locale, județene, camera de Comert, agenții de turism, ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism, hoteluri si alti operatori din turism si au reușit sa formeze o familie”, a spus Voican.

Prezent la discuții cu reprezentanții turismului romanesc a fost si ministrul sanatatii, Alexandru Rafila care a spus ca restrictiile vor fi relaxate in doi pași succesivi, o data cu scăderea sub 900 de internări la ATI.

Ziua a treia de targ a fost mult mai animata, am avut parte de mai multi vizitatori, au avut loc evenimente, au fost prezenti artisti îndrăgiți precum Ducu Bertzi si Grigore Lese care au sustinut momente muzicale, Mihai Morar a fost si el prezent, chef Nicolai Tand, Miss Univers International, ambasadori, televiziuni.
VIP-urile s-au oprit in standul APDT Ph avand discuții cu reprezentantii asociatiei.
Doua companii de renume din cadrul destinatiei Prahova si-au declarat intenția de a deveni membri ai asociației.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

APDT PH a participat, dupa doi ani de pauza pandemica, la Târgul de Turism al României, de la Romexpo