Sarbatorile de iarna au trecut cu brio peste testul pandemic, masurile de combatere a virusului nu au fost drastice, astfel ca turistii s-au putut bucura de libertatea de alta data.

Weekendul care tocmai a trecut, a umplut din nou statiunile de pe Valea Prahovei unde a nins ca in povesti. Partiile au functionat cu mici probleme, la Sinaia a fost ceata si vantul a batut cu putere, acest lucru a facut ca gondola sa-si intrerupa ceva timp activitatea, la Busteni partiile au fost deschise.

Și prețurile sunt ceva mai accesibile după sărbători. Tarifele au scăzut, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanților din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii. Un manager hotel 4 stele: ”Tarifele încep de la 450 de lei până la 800 de lei, gradul de ocupare este de sută la sută”.

Nu putem spune acest lucru despre perioada care va sa urmeze. Din păcate un nou val pandemic aduce cu sine noi restricții care îngrădesc desfășurarea firească a acestor activități. Masca devine obligatorie atat in interior cat si in exterior in statiunile de pe Valea Prahovei.

Iubitorii sporturilor de iarna, si nu numai, pot profita in perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta “Trenurile Zapezii” disponibila la trenurile InterRegio CFR Calatori care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi. Potrivit companiei, “Trenurile Zapezii” reprezinta o alternativa rapida la aglomerația din trafic in special pe Valea Prahovei.

Pentru mini-vacanta 21-24 ianuarie pronosticurile meteorologice arata ca vremea o sa fie favorabila, astfel ca sunt asteptate rezervari pe ultima suta de metri.

Debut turistic promițător al lunii Ianuarie pe Valea Prahovei, in ciuda restricțiilor impuse de noul val al pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *