Vremea mai călduroasă propice pentru plimbările la munte, au determinat turiștii să aleagă Valea Prahovei pentru a petrece weekendul care tocmai s-a încheiat. Județul Prahova a avut în unitățile un grad de ocupare de peste 70%. A fost ultimul weekend de vacanță pentru copii, luni începând noul an școlar.

Județul Prahova vine în întâmpinarea turiștilor cu o serie de evenimente diversificate, astfel că Filarmonica „Paul Constantinescu” deschide stagiunea cu numărul 69 joi, 16 septembrie, de la ora 19:00, cu un concert extraordinar inclus în programul Festivalului Internațional „George Enescu”. Rezervările se fac la numărul de telefon +40 734 335 067, iar biletele, în valoare de 30 lei (preț întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-simfonic…/ Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/

BIKE & VINEYARD PARTY este un eveniment organizat de BIBI Adventure pentru toți cei care iubesc natura, mersul pe bicicletă, degustarea de vinuri și apusurile în vie, cu prietenii de drum, sâmbătă pe 18 septembrie, ora 10:00 – punctul de întâlnire fiind la Dagon Wines. Pe tot parcursul zilei participanții vor trece prin Grădina cu Lavandă, se va vizita Muzeul Bellu, vor face o degustare de 3 vinuri la Crama Dagon, iar mai apoi vor face un BBQ și foc de tabără. Tarif eveniment: 415 lei/pers. pentru pachetul ALL INCLUSIVE sau 250 lei/pers pachet STANDARD . Reducere 10% pentru grupurile de minim 3 participanți. Servicii opționale: Închiriere bicicletă 65 lei / persoană, transport din București 50 lei / persoană, cazare 170-250 lei / cameră. Detalii traseu: Distanță 20 km, Nivel de dificultate: ușor, Diferență de nivel: aproximativ 300m. Detalii și înscrieri la numerele de telefon: 0244.543.543/  0747.444.115.

Asociația Mozaic Comunitar organizează evenimentul Tocuri pe bicicletă, ediția a IV-a, pe data de 18 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, în Municipiul Ploiești. Primii 300 de bicicliști sau trotinetişti înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă”, „Cea mai frumoasă trotinetă”, „Cea mai feminină ținută” și „Cel mai elegant bărbat”, precum și cadourile oferite de parteneri. Înscrierile se fac exclusiv prin mesaj privat pe pagina de Facebook Asociația Mozaic Comunitar Ploiești confirmate de organizatori prin aceeași modalitate. Minim dress-code de eleganță: doamne și domnișoare – rochie sau fustă; domni – pantaloni lungi, pantofi, cămașă.

Duminică, 19 septembrie, începând cu ora 13:00, în cadrul Domeniului Aristiței, este organizat evenimentul Live cooking by Chef Gianni Padovano – Ziua bucătăriei italienești. Preparatele delicioase vor fi gătite în timp real de Chef Gianni Padovano și vor fi acompaniate armonios de 2 dintre vedetele colecției de vinuri Vizionar – Chardonnay și Riesling de Rhin. Rezervările se fac la numerele de telefon 0735 985 429 / 0746 275 213, iar prețul biletului este de 250 lei, se achita la intrare și include meniul de mâncare și băutură în regim all inclusive.

Weekend aglomerat pe Valea Prahovei înainte de începerea anului școlar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *