În primul weekend de toamnă care tocmai s-a terminat, gradul mediu de ocupare în județul Prahova a fost de 75% în unitățile de cazare, Prahova aflându-se în topul preferințelor turiștilor ca destinație de relaxare. Pentru cea de-a doua săptămână din luna septembrie județul Prahova vine în întâmpinarea turiștilor cu noi evenimente speciale.

Până pe data de 12 septembrie 2021, Primăria Municipiului Ploiești organizează “Weekend pe Bulevardul Castanilor”, care se va desfășura doar în zilele sâmbătă și duminică. Bulevardul Independenței (Castanilor) va fi închis circulației autovehiculelor în perioada menționate anterior, doar în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru weekendul din această săptămână atât ploieștenii, cât și turiștii pot participa la spectacole de teatru în aer liber, demonstrații și activități sportive, degustarea unor produse tradiționale, momente artistice.

În perioada 4 Septembrie- 9 Octombrie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18.00, la foișorul amplasat pe Bulevardul Independenței din Ploiești, Fanfara Prahova va organiza un minunat spectacol pentru toți iubitorii muzicii.

Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești organizează miercuri, 08 septembrie 2021, de la ora 14:30, la Conferința de presă dedicată prezentării principalelor evenimente pe care urmează să le organizeze pe parcursul Stagiunii cu numărul 69. Evenimentul va avea loc în sala Ion Baciu, strada Anton Pann numărul 5.

Pe data de 10 septembrie 2021, ora 17:00, Ramatuelle a pregătit o seară de neuitat! Invitatul special- Dorian Popa– marchează începutul toamnei cu un show inedit și o atmosferă unică. Intrarea este liberă!

Primăria Câmpina alături de Consiliul Local Câmpina și Casa Municipală de Cultură Geo Bogza organizează în data de 10 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, vernisajul expoziției de pictură Diversitate by Constantin Antohi.

De asemenea, duminică – 12 septembrie pe terasa Ploiești Shopping City, începând cu ora 19:30, va avea loc mult așteptatul concert al Alinei Eremia. Locurile sunt limitate, iar accesul la concert se face pe bază de invitație.

“Oamenii resimt o mare nevoie de a pleca în vacanțe, chiar și în acest moment – aflându-ne în extrasezon-, turiștii caută cele mai bune oferte pentru a pleca în concedii relaxante”. A declarat Adrian Voican, președinte APDT Prahova.

Toamna debutează cu evenimente extrem de atractive în județul Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *