Ieri, 6 iulie 2023, la Sinaia,  la Alexandrion Experience 4* a avut loc Adunarea Generala anuala a membrilor APDT Prahova.

Evenimentul a constituit si o pre-lansare a investitiei de 18 milioane euro prin care fostul hotel New Montana a fost complet modernizat: camere, lobby, restaurante, sali de conferința si un centru spa care va fi operațional în scurt timp.

Invitat special,  primarul orasului Breaza, domnul Bogdan Cristian Novac, a confirmat reintrarea in Asociatie dupa o pauza de 5 ani.  Orasul Breaza a fost membru APDT Prahova pana in anul 2018, când primarul de atunci a considerat ca are alte proiecte prioritare înaintea promovării turismului.

“Ma bucur ca am fost invitat la aceasta Adunare Generala si va spun cu mare drag ca Orasul Breaza va redeveni cu aceasta ocazie membru activ al asociatiei. Avem un centru de national de informare si multe atracții turistice care merita sa fie promovate in țara si străinătate”

In cadrul manifestării a fost  aprobata lista proiectelor pentru perioada 2023-2023, in special  participarea la Targurile Internationale de Turism.

S-a decis ca in a doua parte a anului 2023 respectiv in prima parte a anului 2024 APDT Prahova sa participe la urmatoarele Targuri de Turism nationale si internationale : in perioada 3-5 octombrie 2023 IFM TOP RESA Paris, 11-13 octombrie TTG Incontri din Italia – Rimini, 6-8 noiembrie 2023 WTM Londra, 9-12 noiembrie 2023 TTR Romexpo Bucuresti, 23-25 noiembrie 2023 WASHOW Polonia, 28-30 noiembrie 2023 IBTM Barcelona, 24-28 ianuarie 2024 FITUR – Madrid, 25-28 ianuarie 2024 Les Thermalies din Paris, februarie 2024 TTR Romexpo Bucuresti, 15-18 februarie 2024 Tourism and Travel Expo Chisinau si 5-7martie 2024 ITB Berlin.

Pentru aceste targuri vor fi realizate materiale de promovare in  germana, spaniola, franceza, italiana, poloneza, precum harta turistica Prahova in varianta bilingva.

“Incercam sa promovam Prahova la cele mai prestigioase targuri internationale, si ne dorim sa atragem cat mai multi turiști romani si străini in destinația noastra” a declarat presedintele Adrian Voican in cadrul Adunarii Generale.

In cadrul Adunarii Generale a avut loc un atelier de inovare in cadrul proiectului Digital Training IMM sustinut de catre Camera de Comert si Industrie.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

APDT Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Prahova va fi promovata la 12 targuri internationale de turism in sezonul de toamna- iarna. – Breaza redevine membru APDT Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *