Acest weekend a fost marcat si de „Noaptea muzeelor 2023”. In perioada 11-13 mai, in toate orașele la nivel national, s-a sărbătorit acest eveniment cultural  oferind accesul gratuit tuturor vizitatorilor în toate muzeele, castelele și clădirile care au o importanță istorică.

La Floresti Prahova, pe Domeniul Cantacuzino în vecinătatea ruinelor Palatului Micul Trianon a avut loc pe data de 13 mai, între orele 15:30 – 21:30 un eveniment in cadrul caruia s-au desfasurat o serie de activități captivante din universul arhitecturii și istoriei, si anume : atelier de schițe arhitecturale pentru toate vârstele, tur ghidat pe domeniu, mini expoziție de panouri ilustrative , zonă pentru ateliere de creație. A ezistat chiar si un food truck cu gustări locale.

Intrarea a fost gratuita.

La Sinaia, gradul de ocupare din acest weekend a fost 55%. Gondola Sinaia și Gondola Carp au funcționat la programul normal stabilit pentru zilele de weekend. La Azuga, Telegondola Azuga a functionat deasemenea la programul normal stabilit pentru zilele de weekend. La Busteni, Funpark-ul a fost deschis pentru turistii dornici de adrenalina.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Weekend de primavara in Prahova – eveniment cultural la nivel national – Noaptea Muzeelor 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *