Weekendul minivacantei de 1 mai se preconizeaza a fi unul ploios, insa, cu toate acestea turistii nu au ezitat sa-si rezerve un sejur de 3 nopti in statiunile turistice montane de pe Valea Prahovei.

Pentru minivacanta de 1 mai 2023 (28 aprilie-1 mai) membrii Asociatiei APDT Prahova, vin in intampinarea turistilor cu urmatoarele oferte de cazare :

La Hotel Carpathia de patru stele din Sinaia, se gasesc oferte de neratat cu 10% reducere, după cum urmează : Camera matrimoniala cu mic dejun inclus si acces la centrul SPA pentru 3 nopti de cazare – 1100 Ron, Demipensiune 3 nopti – 1500 Ron, Pensiune completa pentru 3 nopti – 2000Ron.

La Hotel Internațional de patru stele din Sinaia, pentru 3 nopti de cazare intr-o camera dubla standard  cu mic dejun inclus si acces gratuit la centrul SPA, turistii vor plati 1750 Ron.

La Hotel Mara de patru stele din Sinaia, pentru 3 nopti de cazare intr-o camera dubla matrimoniala cu mic dejun si acces gratuit la piscina, salina si jacuzii, turistii vor plati 1440 Ron.

La Hotel Marea Neagra de trei stele din Sinaia pentru 3 nopti de cazare in camera dubla standard cu mic dejun inclus turistii vor plati 1170 Ron.

La Pensiunea Bonsai din Busteni pentru 3 nopti de cazare in camera dubla matrimoniala turistii vor plati 600 Ron.

Locurile sunt limitate!

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinației, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepreședinte FAPT.

 

Valea Prahovei in topul preferintelor turistilor in minivacanta de 1 mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *