In perioada 23-26 februarie APDT Prahova a participat, la târgul de turism al României de la Romexpo. Evenimentul s-a desfasurat in pavilionul B2 iar standul APDT Prahova a avut numarul 54.

Apdt Ph a participat cu stand la care a promovat vacantele in Prahova, prin pliante, calendare de evenimente si prin informatii si oferte transmise in mod direct.

Prezenti in standul  APDT Prahova au fost o parte din membrii asociatiei, Hipodromul Ploiesti, Primaria Orasului Breaza alături de studenții specializării economice ECTS anul I si anul II din cadrul Universității din Ploiesti.

Casa Timis din satul Chitorani al comunei Bucov din Prahova si-a declarat intenția de a deveni membru al Asociației noastre.
Casa Timis este un superb conac aflat în mijlocul viilor prahovene cu crama proprie.

De la standul APDT Prahova s-au putut achizitiona martisoare hand-made de la Anda Manescu .
Standul APDT Prahova a fost vizitat de Ministrul turismului,  de secretarii de stat pentru turism, de jurnaliști și colegi din domeniul turismului, si de Miss Univers Romania nelipsita in ultimele editii ale targului de turism.


Ducu Bertzi a sustinut cateva concerte live in prima zi a targului, pentru vizitatori.

Prima zi de targ a fost una aglomerata, multi vizitatori au trecut pragul targului, foarte multi si-au achizitionat deja oferte pentru vara 2023.

A doua zi de Targ a inceput cu sesiunea de intrebari si raspunsuri cu privire la infiintarea OMD urilor care a fost condusa de dna secretar de stat Tudorita Lungu. „E necesar sau nu sa avem OMD?” „ E obligatoriu sau nu?” „ Cat de greu este sa pui in acelasi organism sistemul privat cu cel public?” „ Este bine sa avem insituita taxa de promovare pe care sa o reinvestim in turism?” „ Votul este proportional cu suma depusa sau nu?”  Au fost doar o parte din intrebarile dezbaterii de la sedinta .

A trei zi de targ a fost plina de turisti dornici de plimbari si informatii legate de obiectivele turistice din Prahova. La standul APDT Prahova am avut degustare de vin de la crama Gramofon Wine .

Chiar si in a patra zi de targ, vizitatorii au luat cu asalt standurile expozantilor, dornici de informatii din domeniul turismului.

In perioada care urmeaza, APDT Prahova va participa la targurile de turism internationale din Berlin si Paris.

Intre 7-9 martie la Berlin va avea loc ITB Berlin. ITB Berlin este cel mai mare târg de turism din lume. Printre companiile reprezentate la târg se numără hoteluri, birouri de turism, touroperatori, furnizori de sisteme, companii aeriene și companii de închirieri auto. ITB Berlin are loc anual în martie la Messe Berlin.

Urmatorul targ international la care APDT participa alaturi de MAT in standul Romaniei este MAP-Paris care se va desfasura in perioada 16-19 martie 2023. Cu mai mult de 100.000 de vizitatori in fiecare an, aceasta manifestare este cel mai important targ international de turism din Franta adresat publicului larg.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

APDT Prahova – prezenta la TTR editia de primavara 2023  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *