Weekend cu zăpadă pe Valea Prahovei și APDT Prahova la Târgul Internaținal de Turism de la Milano

 

La Azuga weekendul acesta s-a schiat pe pârtia Sorica, deservită de Telescaun și Telegondolă. Teleschiul de la pârtia Cazacu Variantă a funcționat. De asemenea, au funcționat pârtiile de începători, banda de la Sorica si baby sky Cazacu Variantă. Instalația de Telescaun și banda și-au început programul cu publicul la ora 09:00 și au funcționat până la ora 18:00. Instalația Telegondola și-a început programul cu publicul la ora 09:00 și a funcționat până până la ora 16:00. Instalația Teleschi și Baby Sky Cazacu Variantă a funcționat până la ora 16:30. Pârtia Cazacu deservită de Telegondola a rămas închisă.

La Bușteni, starea pârtiei a fost perfectă pentru ski și pentru momente de relaxare. Starea stratului de zăpadă suficient pentru ski.

Ziua de vineri a venit cu vești bune pentru toți iubitorii de ski și snowboard. S-a deschis noctura pe Pârtia Kalinderu.

În perioada 12-14 februarie a.c. are loc la Milano-Italia,  Targul International de Turism BIT FIERAMILANO, la care APDT Prahova reprezentată de domnul președinte Adrian Voican, participa alături de MAT.

Manifestarea expozițională de la Milano s-a deschis duminică, 12 februarie, începând de la ora 09:30. Prima zi a evenimentului a fost dedicată consumatorilor, în timp ce următoarele două zile, respectiv 13 și 14 februarie, sunt deschise doar profesioniștilor din domeniu. România e prezentă la BIT Milano cu stand standard de 54 mp, sub formă de insula, care  permite partenerilor prezenți să-și desfășoare activitatea de o manieră optimă.

Pe întreaga durată a evenimentului, sunt prezenți meșteri în arta încondeierii ouălor, precum și în țesut și confecționat zgărdane și brățări. Mai mult decât atât, în prima zi a târgului, autenticitatea țării noastre a fost promovată de încă trei meșteri populari specializați în țesut și pictat, totodată au fost organizate degustări de produse tradiționale românești din Maramureș și Bucovina. Asociațiile, organizațiile, federațiile și patronatele, precum și autoritățile locale prezente la BIT Milano (12-14 februarie), în cadrul pavilionului național sunt : 1. ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism; 2. Incoming Romania Association 3. Asociația pentru Promovarea Timișoarei; 4. Asociatia Karpaten; 5. Asociația de Ecoturism din România – Descoperă Eco-România; 6. APDT Prahova; 7. Brasov Guides; 8. Consiliul Județean Suceava; 9. Consiliul Judeţean Maramureş.

Vizitatorii sunt așteptați să afle oferte turistice globale și să se lase inspirați de propunerile de călătorie ale expozanților până marți 14-02-2023.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

Weekend cu zăpadă pe Valea Prahovei și APDT Prahova la Târgul Internaținal de Turism de la Milano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *