La Sinaia, Gondola Carp, Telescaunul Expres, Telescaunul Dorului, Telescaunul Soarelui, Teleschi Valea Soarelui și Teleschi Călugărul nu au funcționat vineri.

La Cota 2000, viteza vântului a depășit 75 km/h, vizibilitatea a fost zero în șaua Vârful cu Dor, pârtiile nu au putut fi amenajate.

Domeniul schiabil de altitudine a fost închis.

La ZUGA,  s-a schiat pe pârtia Sorica deservită de Telescaun și de Telegondolă. Teleschiul de la pârtia Cazacu a funcționat.   De asemenea, au funcționat pârtiile de începători, banda de la Sorica si baby sky Cazacu.

Instalația de Telescaun și banda au început programul cu publicul la ora 09:00 și au funcționat până la ora 18:00.

Instalația Telegondola a început programul cu publicul la ora 09:00 și a funcționat până până la ora 16:00.

Instalația Teleschi și Baby Sky Cazacu au funcționat până la ora 16:30.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=-xTYi27iXCw&embeds_euri=https%3A%2F%2Frepublikanews.ro%2F&source_ve_path=MTM5MTE3LDI4NjYz&feature=emb_logo&ab_channel=PloiestiTV link Youtube

Vineri 3-02-2023 la ora 9 a avut loc deschiderea sezonului de ski pe pârtia Kalinderu de la Bușteni.

Delia Geantă, administrator pârtia Kalinderu Bușteni: ”Stratul de zăpadă este de aproximativ 30 de centimetri, avem zăpadă artificială și naturală”.

Pârtiile de pe Valea Prahovei, supraaglomerate.

În perioada 2-5 februarie APDT Prahova a participat alături de Ministerul Turismului și Anteprenoriatului la Târgul de Turism de la Bruxelles – Salon des Vacances.

Manifestarea expozițională, a fost dedicată atât specialiștilor, cât și publicului larg, s-a desfășurat începând de pe 2 februarie a.c. și până duminică 5 februarie a.c., inclusiv. Chiar în prima zi a evenimentului, standul țării noastre a primit vizita E.S. Andreea Păstârnac, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Belgiei, care a apreciat, în mod deosebit, valorificarea iei românești, un element de identitate culturală, care acum face parte din patrimoniul UNESCO.

Salon des Vacances reunește peste 250 de expozanți din întreaga lume. În cadrul pavilionului național sunt prezente Asociația Incoming România, APDT Prahova, Transilvania Noastră/Erdélyünk/Unser Siebenbürgen, precum și Municipiul Cluj-Napoca.

Ambasada României în Regatul Belgiei  Vakantiesalon Brussel – Salon des Vacances de Bruxelles.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

Primul weekend din ultima lună de iarnă pe Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *