Ultimul Weekend din ianuarie și zăpada au adus turiștii în număr cât mai mare pe Valea Prahovei.

În acest weekend toate cele 3 stațiuni montane, Sinaia, Bușteni și Azuga au fost ocupate de turiști  în proporție de 80%. Aceștia s-au bucurat de vremea prielnică care le-a permis sa practice sporturile de iarnă pe toate toate pârtiile care sunt deschise și amenajate.

Instalațiile prin cablu  au funcționat și au ajutat practicanții de sporturi de iarnă să-și desfășoare activitățile sportive în condiții bune.

La Sinaia, teleschiul Calugărul a funcționat și a avut program normal până la ora 15.50,  instalația a deservit pârtiile Cocora, Genune, Călugaăul 1, Călugărul 2 și Călugărul 3, amenajate și deschise.

Au foat amenajate și deschise pârtiile: Drumul de Vară , Furnica , Varianta , Valea Dorului 2 , Floare de colț , Panoramic , Valea Soarelui 1 , Valea Soarelui 2 , Lăptici 1  și Lăptici 2 .

Telecabina tronson 1 (Sinaia – Cota 1400) și-a început programul cu publicul la 08:00 și a funcționat până la 17:00.

Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) și-a început programul cu publicul la 08:00 și a funcționat până la 17:00.

La Azuga a nins linistit, s-a depus un strat proaspat de zapada pe partii , s-a schiat în condiții bune pe Cazacu și pe Sorica, telescaunul Sorica a funcționat  începand  activitatea cu orele 12.00.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Ultimul weekend din ianuarie animat de sporturile de iarnă pe Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *