APDT Prahova a participat în standul României la Targurile de Turism de la Madrid și Paris.

Târgul de Turism de la Madrid – FITUR a avut loc în perioada 18-22 ianuarie a.c. iar Târgul de la Paris – Les Thermalies a avut loc în perioada 19-22 ianuarie a.c.

În ziua a două de targ la Madrid, excelența sa, Bogdan Gabriel Bologan, Ambasadorul României în Regatul Spaniei, a vizitat standul Romaniei fiindu-i prezentate vinurile prahovene în varianta artistică personalizată cu imaginea Castelului Peleș realizată manual.

Programul de weekend la Târgul Internațional de Turism de la Madrid, FITUR; special pentru public. A fost prezentă multă lume la stand. Printre vizitatori a fost prezent și Daniel, un clujean care lucrează în IT , acesta a declarat “E cel mai reuțit stand al României din ultimii 20 ani, de când m-am stabilit în Spania”,.

Domnul președinte APDT Prahova Adrian Voican a declarat următoarele “Și mie îmi place că e vizibil de departe, și că am avut noroc cu poziția lânga restaurant. Toți care stau la mese se uită la filmele noastre proiectate pe ecranele led mai mari ca alte dăți!  Desigur, mai sunt multe de făcut pentru promovare, dar suntem în creștere!”

 

La Paris la Târgul de Turism THERMALIES specializat pe cure balneare și alte terapii a fost o organizare excepțională Intr un loc al Parisului cunoscut în toată lumea – Carrousel du Louvre 8 saloane de prezentare Thalasso France Sources Thermalis Diverse destinații Evasion spa Balneotherapie design Anti aging/Doina Services sante 300 de specialiști inclusiv din Romania .

Domnul Dan Crețescu,  ghid al Touroperatorului BIBI Incoming , a declarat următoarele :„ Pot să vă spun că suntem bine apreciați și pt că natura a fost generoasa cu România: ape termale, ape minerale, nămol etc. reprezentanții ministerului chiar și-au dat toată silința să avem un stand frumos.

Standul a fost vizitat de Ministrul Turismului din Franța televiziunea franceză și jurnaliștii din domeniu.

 

În perioada 12-14 februarie are loc Târgul de Turism din Milano , unde APDT Prahova participă în standul României.

Apdt Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

APDT Prahova prezentă la Târgurile Internaționale de Turism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *