În acest weekend, turiștii au avut parte de vreme închisă cu ceață, vizibilitate redusă și vânt moderat la Sinaia,  Gondola Carp și Gondola Sinaia au funcționat iar turiștii s-au putut bucura de o plimbare la înălțime.

La Azuga și Bușteni atracțiile principale pentru turiști și pentru iubitorii de mișcare au fost drumețiile și traseele montane.

Stațiunile de pe Valea Prahovei au fost ocupate în proporție de 70%  în acest weekend.

A 3-a lună de toamnă aduce evenimente diversificate în județul Prahova.

Saptamana aceasta, începand cu data de 15 noiembrie începe cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”  la Ploiești.

Biletele pentru Festivalul internațional de teatru „Toma Caragiu” se pot achiziționa de la Agenția de bilete a Teatrului „Toma Caragiu” (strada Mihail Kogălniceanu nr.1, telefon 0244 522774), sau online, accesând site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Festival TC, cu prețuri cuprinse între 30 și 100 de lei.

Ediția din acest an se va desfășura în perioada 15-20 noiembrie și va aduce la Ploiești reprezentații susținute de teatre renumite din țară (Teatrul Național „I. L. Caragiale” București, Teatrul Bulandra București, Teatrul Odeon, Teatrul „Maria Filotti” Brăila, Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, Teatrul de Comedie București, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Nottara, Teatrul UNTEATRU București, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești), precum și de companii teatrale din străinătate (Spania, Ungaria).

În perioada 10-13 noiembrie APDT Prahova participă cu stand, la târgul de turism al României .

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Prahova și ultima lună de toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *