O mulțime de turiști au luat cu asalt Valea Prahovei in weekendul care tocmai s-a incheiat.

La Sinaia, Gondola Carp a avut programul cu public de la 09:30 și a functionat până la 16:30. Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) a avut program cu public de la 09:00 și a functionat deasemenea până la 17:00.

La Azuga,a avut loc „tabara de biciclete”,  turistii au tras in piept aerul curat si au pornit la drum pe traseele montane pe biciclete, au admirat peisajele, s-au bucurat de liniste si de natura.

Telegondola Azuga a functionat la program normal.

Evenimentul Serbările Toamnei – Festivalul Țuicii (ediţia XXIII-a) a avut loc în perioada 28-30 octombrie, la Vălenii de Munte. După doi ani de pauză din cauza pandemiei, evenimentul tradițional emblematic al orașului Vălenii de Munte – Serbările Toamnei-Festivalul Țuicii – a fost reluat în această toamnă,. Concertele și majoritatea activităților din cadrul evenimentului, au fost susținute în Piața Orașului, dar și la Centrul Cultural ”Nicolae Iorga”.

În cadrul evenimentului au concertat, în cele trei zile de spectacole, Constantin Enceanu,  White Mahala, Raluca și Proiectul Balkanic, Elena Gheorghe, Lidia Buble, Gelu Voicu, Nemuritorii, Olivia Addams, Raluca Diaconu, Misha, Lorena, Cătălina Chiţimia Ţigău.

La Paulesti a avut loc Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE intr-o locație noua, eleganta, Ramatuelle. Participanți de elita, foști președinți de țara, ministri, reprezentanți ai autorităților locale.

La Ploiesti, Daphna Levy a deschis ultima seară la Ploiești Jazz Festival cu proiectul său “By the sea of Galilee”, care îi are în prim plan pe Tamir Miller pian, Leon Habib tobe și Răzvan Cojanu  bas. Concertul s-a desfășurat sub egida Ambasadei Israelului în România. Evenimentul a avut loc duminică, 30 octombrie, de la ora 19.00.După ce vineri seară a fost scena Ploiești Jazz Festival a stălucit în lumina virtuozității unui… câștigător a trei premii Grammy- Jeff Watts, toboșarul căruia i se spune „Tain”, și-a petrecut anii de formare cu Wynton și Branford Marsalis, iar abilitățile sale de compoziție se bucură acum de aceeași atenție. Jeff s-a specializat inițial în percuție clasică la Universitatea Duquesne din Pittsburgh, unde a fost în principal timpanist, după care s-a înscris la Berklee School of Music.

Ploiești Jazz Festival este un eveniment organizat de Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiesti – membră a Europe Jazz Network în parteneriat cu Primaria Ploiesti desfăşurat sub Înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și sub egida Ministerului Culturii.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Finalul lunii octombrie animat de evenimente culturale si traditionale in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *