In weekendul care tocmai s-a incheiat la Sinaia, Gondola Carp a avut programul cu public de la 09:30 și a functionat până la 18:30. Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) a avut program cu public de la 09:00 și a functionat deasemenea până la 19:00.

Tot la Sinaia, a avut loc evenimentul Sinaia pe bicicletă, acesta s-a desfasurat in perioada 20 – 21 august 2022 . Acest eveniment aflandu-se la cea de-a VI-a ediție “Sinaia pe bicicletă” eveniment ciclo turistic.

În cele două zile s-au parcurs  pe bicicletă trasee inedite de dificultate ușoară spre medie,fiind valorificate toate avantajele oferite de elegantul oraș de munte.  În fiecare zi startul s-a dat la ora 10.00 din curtea Primăriei Sinaia. Sâmbătă programul a inclus  urcarea  pe traseul: Parcul Ghica – Mănăstire Sinaia-Cabana Schiorilor-Telegondola Sinaia cu urcare la Cota 2000 și coborâre pe Drumul Cotei, iar după ajungerea ultimului concurent,  în centrul Parcului Dimitrie Ghica,  va avut loc festivitatea de premiere. Duminică: 21.08.2022 – Traseu cultural.  Vizite la: Muzeul Orașului Sinaia, Urcare la Castelul Pelișor, Mănăstirea Sinaia și Muzeul Național George Enescu.

La Busteni, pe Domeniul Kalinderu, turistii au avut parte de aceeași atmosfera de vacanța.  Programul cu publicul  desfasurandu-se intre orele 10:00-17:00 la funpark, rollercoaster, tubing, tiroliana, trambulina, telescaun, atv-uri, miniatv-uri.

La Azuga, turistii au tras in piept aerul curat , majoritatea au preferat traseele pe cararile umbrite ale muntilor, au admirat peisajele, s-au bucurat de liniste si de natura. Telegondola Azuga a functionat la program normal.

 

La Ploiesti, duminică dimineaţă 21 august 2022, începând cu ora 10.00, iubitorilor turfului au fost invitati cu prilejul unei reuniuni exclusive de trap pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, a organizat-o cu sprijinul firmei Oltina, partenerul  la acest eveniment. Au fost cinci curse de trap sponsorizate de Oltina, ziua hipică debutand, la ora 10.05, cu Premiul „Morino”, urmat, la 10.30, de Premiul „Urlaţi” şi, la 11.00, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Cupa de Vară Oltina”. La ora 11.30 s-a ţinut Premul „Is-Pita”, iar reuniunea s-a închis, la 11.55, cu Premiul „Fitness”.

Cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei  amenajandu-se şi un „fun corner” în zona tribunei, unde s-au putut juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Celor mari, organizatorii le-au pregătit o serie de surprize în pauzele dintre curse.

Prețul unui bilet este de acces a fost 5 lei, copiii sub 7 ani au avut accesul gratuit.

 

“Turismul în Județul Prahova este în plină ascensiune, evenimentele și activitățile sunt dintre cele mai diversificate, turiștii bucurându-se de vremea călduroasă și de momentele artistice, culturale și de divertisment.” A declarat Adrian Voican, președinte APDT Prahova.

 

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului
de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Iesirile in natura, la mare cautare si in weekendul care tocmai s-a incheiat in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *