Vremea călduroasă prielnică pentru plimbările la munte, în natură, au determinat turiștii să aleagă Valea Prahovei pentru a petrece weekendul care tocmai s-a încheiat. Județul Prahova a fost și de această dată în topul preferințelor turiștilor, unitățile de cazare au avut un grad de ocupare de peste 80% de la începutul lunii iulie și până în prezent. De asemenea, a crescut numărul tuiștilor care ajung să viziteze județul Prahova pentru a face excursii de o zi, departe de agitația cotidiană.

 

La Azuga se desfasoara Tabăra de vară – „Adventure team”care a inceput in data de 12 iunie 2022 si care este un program de o săptămănă care acoperă nevoia de mișcare, gradul de implicare și concentrare, lucrul în echipă dar și activități de timp liber ale școlarilor și preșcolarilor.

 Tabăra de vară are un caracter dinamic, jucăuș, cu multe activități pe care copiii încă nu le-au întâlnit la școală, jocuri în echipă, puneri în scenă, trasee sportive, provocări fizice și artistice într-un mediu nou, în mijlocul naturii.

Aceaste tabere ofera copiilor activitati precum : Tubing de vară, Cățărat, Orientare turistică, Excursii,Camping, Piscina,

Activitățile cercetașilor, Tir cu pușca Karaoke, Adventure Park, Călărie, Concurs tangram,Paintball,

Activități specifice cercetașilor, RockPainting,Bal mascat, Petrecere în aer liber, Jocuri de mișcare,Ateliere de mindfulness, Atelier de public speaking, Tiroliană,

Jocuri sportive, Tir cu pușca de aer comprimat, Discotecă,
Curs prim ajutor nivel începător, Mountain bike, Tir cu arcul,

Activități de dezvoltare personala (dramatizare-scenetă, teatru, mimă), Art & Craft( pliere, decupare,mototolire, quilling, tehnica de pictat textile),

Concursuri surpiza.

La Sinaia, vremea a adus in weekend-ul care tocmai s-a incheiat cer acoperit și vânt moderat. Gondola Carp si Gondola Sinaia au functionat cu publicul la program normal.

 

La Busteni, la , au avut loc activități recreative in aer liber și drumetii off între orele 10.00- 17.00.

Printre activitati s-au numarat rollercoaster, tubing ,tiroliana , trambulina , atv si miniatv , telescaun. Bonus o vedere minunata catre munte si aer curat.

 

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

Prahova in preferințele turiștilor si in acest weekend – activitati in aer liber de neratat in miezul „lunii lui cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *