Weekendul acesta vremea a fost prietenoasa, astfel ca turistii au profitat si in acest weekend sa se relaxeze pe Valea Prahovei.

Gradul de ocupare pentru acest weekend in statiunile turistice de pe Valea Prahovei au fost de 80%.
La Sinaia,  gondola Carp si gondola Sinaia au functionat , avand program normal cu publicul.
La Busteni, tiroliana, rollercoaster-ul, tubbingul au fost pline, turistii au inchiriat si mini-atv-uri pentru mai multa adrenalina.

La Azuga, cei mai multi dintre turisti au preferat drumetiile pe jos.
Tot la Azuga, a avut loc Holiday Mood Delirium- 3 zile de muzica si voie buna in natura. Imprejurimile au format cadrul perfect pentru a-i menține pe participanti pe ringul de dans zile și nopți.

Hipodromul Ploieşti a găzduit, duminică, 19 iunie, începând, cu ora 10.00, o reuniune hipică în al cărei program au fost prevăzute două curse de galop şi două curse demonstrative de trap, principalul eveniment fiind Premiul „Wathba Stallions Cup”, întrecerea a fost organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română.

La Zoo Bucov, cei mici au avut parte de un concurs de pescuit, de data aceasta cu vreme favorabila. Cei mici au invatat sa pescuiasca si au prins multi pesti.

La Filarmonica Paul Constantinescu, Ploiești Jazz Trio au prezentat vineri 17 iunie, de la ora 19:00 , “Bouncing Between Sharp and Flat”, concertul care a incheiat stagiunea de jazz a Filarmonicii ”Paul Constantinescu” Ploiești. Răzvan Cojanu (bas), Sorin Zlat (pian) și Laurențiu Ștefan (tobe) au interpretat o serie de compoziții proprii.

La Teatrul Toma Caragiu, s-au putut viziona in acest weekend urmatoarele piese :Vineri, 17 iunie de la ora 19:00 publicul spectator a putut viziona o piesa cu influenta din comedia de’ll arte. „Liniste!Se repeta!

Sambata, 18 iunie de la ora 19:00 s-a putut viziona o comedie satirica despre clasa politica si anturajul acesteia, care l-a avut in rolul titular pe Constantin Cotimanis. Aceasta comedie a expus, în mod caricatural, viciile, abuzurile și problemele de moralitate.  „Cafeneaua domnului ministru”. Publicul s-a amuza copios pe seama unor personaje ridicole și situații comice, uneori absurde.

Duminica, 19 iunie de la ora 11:00 la sala Teatrului de animatie s-a putut viziona „Pecetea fermecata” expunand  povestea  cocosului nazdravan al Contelui de Cocosila, care a inghitit din intamplare un inel ce avea puterea de a-i indeplini posesorului orice dorinta.

Tot duminica, de la ora 19:00, artistul Marius Mihalache a adus pe scena, legenda nemuritoare a celei care a facut cunoscut in lume cantecul popular romanesc. A fost un spectacol-concert in care emotia si sensibilitatea au intalnit forta si vitalitatea care au ghidat-o intreaga viata pe Maria Tanase. „Pasarea Maiastra-Tribut Maria Tanase”.

La Prahova Value Center se organizeaza in fiecare duminica evenimentul „Duminici de poveste”. Astfel ca pe 19 iunie, de la ora 11:00, cei mici au fost invitati sa urmareasca piesa „Rapunzel” in zona food court, intrarea fiind gratuita.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Prahova animată de o sumedenie de evenimente în weekend-ul care a trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *