Astazi,12 aprilie 2022, la Ploiesti, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri a Asociatiei au fost desemnati atât Preşedintele cat si  Vicepreşedinţii Consiliul Director pentru mandatul 2022-2024.

Domnul Adrian Voican a fost reales şi-şi va pastra încă doi ani poziţia pe care o deţine încă de la crearea Asociaţiei.

Vicepreşedinţii Asociaţiei sunt următorii:  Camera de Comerţ si Industrie, Consiliul Judeţean Prahova şi Events Viva Tours, care isi pastreaza mandatul.

Conform votului in Consiliul Director au mai fost alesi: Primăria Municipiului Ploieşti, Primăria Municipiului Campina şi Hotel Internaţional Sinaia.

Cu ocazia acestei întâlniri a fost apreciata drept succes reluarea evenimentelor offline la care participa Asociatia, precum:  Târgul de Turism de la Romexpo, Targul de Turism de la Bruxelles din 24-27 martie. De asemenea s-a aprobat  participarea la viitoarele targuri de turism internationale, Frankfurt, Dubai, Londra, Berlin, si parteneriatul cu Nava Scoala, Bricul Mircea.

De asemenea un  subiect important  a fost organizarea evenimentelor de promovare a staţiunilor dedicate sporturilor de iarnă, reactualizarea materialelor de promovare. Organizarea acestor evenimente a fost aprobată.

„Asociaţia noastră are deja 14 ani şi este una din cele mai active din România. Ţin să mulţumesc membrilor asociaţiei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie si echipei de conducere pentru inca un mandat. Ne propunem ca în aceşti doi ani să creştem Asociaţia din toate punctele de vedere: impact în social media, ca suport pentru membri, ca implicare in initiativele legislative şi mai ales evenimente precum Criteriul Primei Zăpezi sau ExpoVacanta şi cât mai multe participări internaţionale” a declarat Adrian Voican Presedintele Asociației.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT

.

Adrian Voican, reconfirmat Presedinte al APDT Prahova din partea ANAT Romania pentru inca un mandat de doi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *