Weekendul care tocmai s-a incheiat a inregistrat un procent de ocupare turistica de peste 90%.
Factorul principal, vremea buna. Vremea a fost favorabila pentru practicarea sporturilor de iarna. Zapada, atractia principala a sezonului, astfel ca in acest weekend am avut parte de soare, zapada si muzica buna pe partiile din Sinaia, Busteni si Azuga.
Ploiestiul a fost animat de o noua serie de activitati culturale- Vineri, 11 februarie, ora 18.00, la sala Teatrului de Animație „Domnul Nostoc și cabana cărților un spectacol multimedia care  prin care s-a dorit sa ii aducă pe copii mai aproape de lectură şi de lumea poveştilor, de care tehnologia de astăzi a ajuns să îi despartă.
Sâmbătă și duminică, 12 și 13 februarie, la Teatrul „Toma Caragiu” a avut loc spectacolul  „BANI GRATIS”, de Ray Cooney, regia Ioan Coman. Biletele pentru aceste reprezentații au fost SOLDOUT!
Tot duminica, pe data de 13 februarie de la ora 11:00 la sala Teatrului de Animație s-a putut viziona „ Povestea lui Danila Prepeleac” .
Pe 12 februarie, un alt eveniment cultural a avut loc la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti de la ora 19:00 , „From Jazz With Love” .
La Campina gradul de ocupare turistica a fost de 90%. Nu au fost evenimente.
Restaurantele au fost si ele ocupate in numar mare de turisti.
Apdt Prahova este Asociatia reprezentativa din turismul judetean, înregistrată in 2008 ca parteneriat public-privat si care reunește alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Inca un weekend animat de multiple activitati si evenimente turistice , zapada, natura si cultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *