• Zapada, atractia principala din aceasta perioada,  prezenta pe Valea Prahovei.  Gradul de ocupare din acest weekend a fost  intre 70% și 75%. Weekendul viitor, de  Ziua Indragostitilor  se anunta un procent de 100%.

  • La Sinaia cele doua teleschiuri Valea Soarelui si Calugarul, au functionat si au avut program normal. Gondola Carp, Telescaunul Soarelui au functionat si au avut si ele program normal.Toate partiile au fost amenajate si deschise : Lăptici 1, Lăptici 2, Lăptici 3, Genune, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Valea Soarelui 3, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Călugărul 3, Valea Dorului 1, Valea Dorului 2 și Începători deservită de banda de la Cota 2000.

  • La Busteni, a fost deasemenea o vreme favorabila pentru practicarea sporturilor de iarna,  de exemplu vineri pe partia Kalinderu 2 a avut loc un concurs de ski , PRO SKI CUPA SPERANTELOR etapa III. Partia Kalinderu  a fost deschisa ai amenajata pentru turisti si nu numai, pârtie săniuțe deschisă condiții bune, pârtia pentru începători Fun Park a fost deschisă,  Rollercoaster-ul a functionat.

  • Un weekend plin pe partie, asta putem spune dupa toate datele primite de la centrul de informare turistica din Sinaia, si de membri APDT.

  • La Campina, gradul de ocupare din acest weekend a fost de 75%, nu au fost evenimente.

  • La Ploiesti, evenimentele au fost organizate de catre Teatrul Toma Caragiu care a pregatit cateva spectacole, vineri, 4 februarie, ora 18.00, și duminică, 6 februarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație – PROSTIA OMENEASCĂ.  Sâmbătă, 5 februarie, și duminică, 6 februarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”- „PIATRA DIN CASĂ” . Accesul s-a realizat respectand toate normele in vigoare.

  • Pentru weekendul viitor se anunta multe evenimente, si gradul de ocupare de 100%.

  • Apdt Prahova este Asociatia reprezentativa din turismul judetean, înregistrată in 2008 ca parteneriat public-privat si care reunește alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

 

Primul weekend din februrie animat de multiple evenimente și activități în Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *