Anul acesta, gradul de ocupare pentru Revelion a fost mai mare fata de anul trecut pe Valea Prahovei, turistii au simtit ca petrec un revelion la fel ca cele dinaintea pandemiei, restrictiile nu au mai fost drastice, iar Valea Prahovei a avut circa 20.000 de turisti .

Gradul de ocupare al pensiunilor si hotelurilor a fost de aproape 100%. Un raport foarte bun avand in vedere perioada pe care o traversam, chiar daca preturile pentru sejururile de Revelion pentru Valea Prahovei au fost mai mari decat de obicei. Raportul de anul acesta este aproape asemanator celui din 2019 cand gradul de ocupare, de Revelion, a fost de 100% în stațiunile de pe Valea Prahovei, inclusiv Breaza si Campina

Vantul puternic din ultimele zile, a facut ca turistii sa stea departe de partiile de schi. In schimb turistii, au iesit in Targurile de Craciun din centrele oraselor , au admirat focurile de artificii si au ciocnit paharele cu sampanie la trecerea dintre ani.

Pe DN1 s-a circulat încet pe ambele sensuri, așa cum se întâmplă la fiecare sărbatoare, pe șosea mașinile mai mult au stat. Într-un final, când au ajuns la destinație, turiștii au dat de alte cozi în parcări și la instalațiile de schi.

Sarbatorile de iarna au fost aproape de normalul pre- pandemiei, asa cum a declarat Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

APDT Prahova este singura asociație parteneriat public privat realizată in 2008 care reunește hoteluri, agenții de turism, primarii, universitate, camera de comert, unitati de agrement.

Revelionul 2022 s-a apropiat de nivelul pre-pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *