În weekendul care tocmai s-a încheiat, gradul de ocupare în judeţul Prahova a fost de 85%, turiştii alegând să petreacă aici un weekend relaxant, în timp ce SPA-urile și piscinele au fost în topul preferințelor turiștilor care au ales ca destinație unitățile de cazare din Prahova.

Pentru săptămâna următoare sunt propuse o serie de evenimente de neratat. Astfel, luni – 12 iulie – va avea loc deschiderea Cărturești Café la AFI Ploiești, motiv de mare bucurie pentru pasionații de lectură. Începând cu ora 18:00 deschiderea Cărturești Café va debuta cu un minunat concert de Jazz cu ZooM Trio & Lăcrămioara Bradoschi. Veștile bune nu se opresc aici, primii 1000 de clienți ai cafenelei vor câștiga un voucher de 20% reducere.

De asemenea, duminică – 18 iulie – se deschide seria de spectacole stand-up comedy și concerte în perioada iulie – septembrie pe terasa Ploiești Shopping City. Începând cu ora 20:30 Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State dau startul primului eveniment de stand-up comedy din această vară, într-o seară plină de umor în aer liber și o atmosferă jovială.

Un loc potrivit din județul Prahova pentru o după-amiază liniștită și o plimbare în natură este Pădurea de ”argint” de la Cheia. La ieşirea din comuna Măneciu, pe o suprafaţă de peste 20 de hectare se regăsește una dintre comorile naturale ale județului nostru, pădurea de mesteacăni având aproximativ 80 de ani. Descoperă și tu frumusețile plaiurilor prahovene!

Comunicat de presa – Prahova în topul preferințelor turiștilor din această vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *