Toate pârtiile de schi din Prahova şi-au încetat activitatea de schi, din cauza vremii călduroase, însă pentru extrasezon hotelierii din Sinaia au pregătit oferte speciale pentru turiştii doritori de relaxare. Pachetele propuse îmbie cu pachete pentru 3 nopţi cu discount 10% la restaurantul hotelului şi la terapiile de masaj. Pachetul mai include micul dejun şi taxele locale şi promite cazarea într-o cameră dublă cu balcon, la preţul de 990 lei/3 nopţi/2 persoane.

Pentru pasionaţii degustărilor de vin, Asociaţia Dealu Mare propune o evadare în perioada 26-27 iunie. Turiştii pot alege dintre 4 trasee posibile care cuprind 12 crame implicate în proiect şi au posibilitatea de a folosi transportul propriu sau cel oferit de către organizatori. Fiecare traseu oferă vizitarea a 3 crame diferite, împreună cu povestea vinului, specificul fiecărei crame, degustări de vin, o experienţă oenogastronomica și o memorabilă ieșire în natură. Biletele pot fi achiziţionate cel târziu până în data de 16 iunie.

Hipodromul Ploieşti a anunţat deschis sezonul hipic 2021, prima reuniune hipică având loc în data de 9 mai şi care a avut în program patru curse de trap şi una de galop. Din cauza restricţiilor în vigoare, reuniunea hipică s-a desfăşurat fără spectatori în incinta hipodromului, fiind însă înregistrată şi disponibilă pe site-ul hipodromului. Următoarea reuniune hipică va avea loc în data de 16 mai 2021.

Animalele și plantele, bucuria copiilor va asteapta in parcul Constantin Stere Bucov. Astfel, părinţii îşi pot aduce juniorii la Grădina Zoologică şi la Grădina Botanică Bucov în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 09-18 şi în weekend în intervalul orar 09-20 pentru a se bucura împreună de interacţiunea cu natura şi a-i învăţa pe cei mici despre flora şi fauna din toată lumea. Ambele parcuri sunt de dimensiuni mari, Grădina Zoologică având o suprafață de 16 ha, iar cea Botanica având 15 ha, permiţând astfel, menţinerea distanţării sociale intre vizitatori pentru o zi distractivă, educativă şi în deplină siguranță.

Activități de primavară în Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *