După ce Prahova a fost alegerea multor turiști pentru Crăciun și mai mulți turiști au ales să petreacă tot aici Revelionul.

Cele două sărbători au umplut neașteptat stațiunile de pe Valea Prahovei, unde gradul de ocupare a fost pentru Revelion de 95% în Sinaia, 90% pentru Bușteni și Azuga și 85% în Câmpina.

Turiştii au plătit în medie 4600 lei/ cameră pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzică live ambientala, brunch, etc). La un hotel de 3 stele sejurul a costat în jur de 2800 lei/cameră pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, 2 cine și muzica live ambientală. Tarifele sunt cu 30-40% mai mici decât anul trecut.

În acest moment cele 3 stațiuni, Sinaia, Bușteni și Azuga sunt pline cu turiști care se bucură de sporturile de iarnă pe toate toate pârtiile care sunt deschise, vremea fiind mai prietenoasă decât în zilele anterioare.

Petrecerile vor continua si săptămâna viitoare când sunt așteptați turiști care vor să se bucure la munte și nu numai de vacanța copiilor.

După ce din 29 decembrie 2020 s-au mai ridicat din restricțiile din stațiunile prahovene, restaurantele au început să fie animate, acestea putând fi ocupate în proporție de 30% de turiști. Operatorii așteaptă turiștii să le treacă pragul respectându-se toate condițiile de siguranță pentru combaterea pandemiei și pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Prahova alegerea iubitorilor de sporturi de iarnă
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *