Identificare și scriere de proiecte

Unul dintre obiectivele APDT Prahova este identificarea resurselor financiare, inclusive programe de finanțare a unor proiecte noi ori a celor deja existente din domeniul turismului. Redactarea, implementarea, monitorizarea și oferirea de asistență tehnică și/ sau consultanță, după caz, pentru astfel de proiecte pentru propriul beneficiu cât și în beneficiul membrilor, la cererea scrisă a acestora.

Proiecte 2020

• Furnizare informații esențiale pentru accesarea de fonduri pentru IMM-urile din domeniul HoReCa și nu numai în conformitate cu prevederile ORDONANȚEI DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 și Ordinului de aprobare nr. 1060/2857/2020 a schemei de ajutor de stat – Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”.
  • Accesare fondurilor pentru șomaj tehnic și 41,5% din salariul brut pentru redeschiderea activității
  • Furnizarea de informatii pentru accesarea ajutorului de tip IMM Invest.

Scriere și depunere proiect Câmpina Verde pentru reabilitarea unui parc din Municipiul Câmpina, 10 februarie 2016

În luna ianuarie am indentificat Grantul Spatii Verzi finantat de Mol Romania prin Fundația pentru Parteneriat și am scris un proiect pentru Municipiul Câmpina prin care ne-am propus să reamenajăm un parc din zona str. Nicolae Balcescu, din fața Clubului Copiilor și să aducem ca noutate în zonă o alee senzorială care poate fi motiv de atragere a turiștilor. Proiectul a fost implementant în perioada mai-iulie 2016.

Depunere proiect pentru Grantul Raiffeisen – 2015

În luna iulie am depus proiectul „Cunoaște Câmpina și împrejurimile pe bicicletă” pentru obținerea grantului Raiffeisen de 45000 lei.

marcarea a cel puțin 10 trasee de cicloturism de dificultate medie şi mică, pentru familiile cu copii şi neprofesionişti în zona Câmpina, ca alternativă ecologică de vizitare a zonei

Proiecte  diverse 2014

Participare la concurs de proiecte pentru finantarea de proiecte APDT Prahova din fonduri nerambursabile

„Vizita cu bicicleta” … prin Prahova in programul „Idei din Tara lui Andrei

Vara Copiilor” din fonduri nerambursabile de la Primaria Municipiului Ploiești

Informare legislativă

Periodic membrii primesc schimbările legislative cu impact în domeniul turismului. Mai ales în perioada stării de urgență, stării de alertă și a perioadei de redresare economică au fost emise multe acte normative cu impact în domeniul turismului.