Florești, 5 iulie 2024 – Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova are plăcerea de a anunța lansarea oficială a proiectului „Mini-ghizi la Domeniu”, la Domeniul Cantacuzino din Florești.

Proiectul „Mini-ghizi la Domeniu” se adresează copiilor și adolescenților, cu vârsta între 7-15 ani, din comunitatea locală și are ca obiectiv principal dezvoltarea abilităților de ghidaj turistic și promovarea patrimoniului cultural și istoric al Domeniului Cantacuzino. Participanții la acest proiect vor avea oportunitatea de a participa la cursuri specializate care îi vor pregăti să devină mini ghizi, capabili să ofere tururi ghidate pentru vizitatorii domeniului.

Cursurile pentru mini ghizi vor include atât sesiuni teoretice, cât și practice, acoperind teme variate precum istoria și arhitectura Domeniului Cantacuzino, tehnici de ghidaj turistic, dezvoltarea abilităților de comunicare și managementul grupurilor de turiști. De asemenea, participanții vor învăța despre importanța conservării patrimoniului cultural și vor fi încurajați să se implice activ în promovarea turismului local.

Proiectul „Mini-ghizi la Domeniu” este finanțat de Pepco România, în cadrul programului Pepcolandia implementat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.

„Suntem încântați să lansăm acest proiect inovator la Domeniul Cantacuzino din Florești. Credem că tinerii din comunitatea noastră au un potențial extraordinar și suntem siguri că acest proiect le va oferi oportunități valoroase de dezvoltare personală și profesională,” a declarat  Diana Ostafi, Secretar de la Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Mini-ghizi la Domeniu” și modalitățile de înscriere, vă rugăm să contactați Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova la adresa de email office@asociatiaturismprahova.ro sau la numărul de telefon 0756.604.230, Anda Popa sau 0757.030.866, Diana Ostafi.

Despre Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova: Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova este o organizație dedicată promovării și dezvoltării turismului în județul Prahova, având ca obiectiv principal creșterea atractivității turistice a regiunii și susținerea inițiativelor locale.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Prahova anunță lansarea proiectului „Mini-ghizi la Domeniu”, la Domeniul Cantacuzino din Florești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *