Asociația pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului în Prahova (APDT Prahova) vă invită în perioada  15-16 iunie 2024 la Grădina Botanică de la Bucov pentru cel mai animat eveniment, Vara Copiilor – editia a III-a.

Vara Copiilor promite două zile pline de distracție, învățare și surprize pentru toți copiii participanți. Activitățile sunt concepute pentru a stimula creativitatea, curiozitatea și abilitățile sociale ale copiilor, într-un mediu sigur și prietenos.

Programul evenimentului include:

  • Dansuri și muzică tradițional românească, dar și un spectacol impresionant
  • ateliere de creație, unde copiii vor avea ocazia să participe la diverse ateliere de pictură, modelaj și artizanat, astfel își vor putea exprima liber imaginația.
  • jocuri și concursuri, cu o serie de jocuri interactive și concursuri cu premii care vor asigura distracția și buna dispoziție a participanților.
  • observatii solare si astronomice, unde copiii vor putea să observe atât pe timpul zilei soarele cât si pe timpul serii stelele.

Programul complet și formularele de înscriere se găsesc pe www.cs.asociatiaturismprahova.ro și pe www.facebook.com/varacopiilor2013 .

„Vara Copiilor este o inițiativă menită să ofere celor mici oportunități de a învăța și de a se dezvolta într-un mod distractiv. Dorim să creăm amintiri de neuitat pentru fiecare copil care participă la evenimentele noastre,” a declarat Adrian Voican, președintele APDT Prahova.

Evenimentul este gratuit și deschis tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani din Prahova, începând cu orele 15:00. Părinții, bunicii și însoțitorii sunt încurajați să participe și să se bucure alături de cei mici de activitățile pregătite. Tinuta recomandată va include șapca/ palăria și crema de protecție solară.

Evenimentul este realizat de APDT Prahova cu sprijinul: Asociația Folclorică ”Brâu Muntenesc”, Asociatia Cultural Educativa pentru Protejarea si Promovarea Patrimoniului Tehnic, Stiintific si Istoric (“Suntem Romania!”), Clubul de Turism și Arte ESCAMONDE Ploieși, Fundația Domeniile Cantacuzino, Fundația pentru SMURD, AsociațiaSAMAS, a Academiei de Artă Handmade București, SuperNova Planetarium, Bibi Adventure , SanConfind; cu ajutorul sponsorilor: BIBI Touring, La Nasu Conasu, Hotel Carpathia Sinaia, Danone, Bibi Camp Fest și al partenerilor media: Radio Prahova, Ziarul Romania lui Caragiale, Telegrama, Prahova economică.

 

Vă așteptăm la eveniment!

Vara Copiilor continuă în luna iunie cu un eveniment marca APDT Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *