Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, in Prahova au fost organizate o serie de evenimente speciale dedicate celor mai tineri cetățeni ai județului. Parcuri, piețe și spații publice au fost transformate în adevărate tărâmuri ale copilăriei, oferind activități distractive și educative pentru copiii de toate vârstele.

Evenimentele au început la primele ore ale dimineții, când sutele de copii însoțiți de părinți și bunici s-au adunat în principalele locuri de desfășurare a activităților.

Cele mai apreciate momente au fost reprezentate de parada personajelor de poveste .

In perioada urmatoare a lunii iunie vor avea loc in Prahova o serie de evenimente de neratat.

în perioada 14-16 iunie, în Parcul Nichita Stănescu, Zona Pietonală va avea loc Festivalul 4 Food in cadrul caruia veti avea parte de delicii gastronomice din toată lumea, demonstrații de live cooking cu chefi renumiți, DJ și formații locale, plus ateliere creative pentru copii. Va exista si o roata gigant din care se va putea admira panorama orașului. Intrarea este gratuita.

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/815447013463847

In perioada 15 – 16 iunie la Gradina Botanica de la Bucov va avea loc un eveniment dedicate copiilor intre 6-12 ani din Prahova .

Evenimentul este organizat de catre APDT Prahova si Muzeul de Stiinte ale Naturii Ploiesti in parteneriat cu Asociatia Suntem Romania , Asociatia Brau Muntenesc, SuperNova Planetarium, Bibi Adventure , Bibi Vacanta, SanConfind si Clubul de Turism si Arte ESCAMONDE Ploiesti.

Accesul se va face pe baza unor flayere pe care APDT Prahova le va imparti in scolile din judet . Fiecare participant la eveniment va fi insotit de catre un adult.

Link eveniment : https://www.facebook.com/varacopiilor2013/events

Pe data de 16 iunie are loc un alt eveniment aflat la editia a doua, “Rosu pe Muntele Rosu” .

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/410716648314824?ref=newsfeed

 

Evenimente de Vara in Prahova – Calendarul Activitatilor pentru prima parte a lunii Iunie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *