Gradul de ocupare in statiunile montane de pe Valea Prahovei s-a situat intre 60-70%.

In weekendul care tocmai s-a incheiat la Sinaia, Gondola Carp a avut programul cu public de la 09:30 și a functionat până la 16:30. Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 – Cota 1400) a avut program cu public de la 09:00 și a functionat deasemenea până la 17:00.

La Azuga, turistii au tras in piept aerul curat , majoritatea au preferat traseele pe cararile muntilor, au admirat peisajele, s-au bucurat de liniste si de natura. Telegondola Azuga a functionat la program normal de la orele 09:00 la orele 16:00.

La Busteni turistii au vizitat Castelul Cantacuzino bucurandu- se de soare.

In  weekendul care urmeaza in Prahova vor avea loc o serie de evenimente de neratat.

Sambata, 1 iunie incepand cu ora 10:00 Aeroclubul României împreună cu Aeroclubul Teritorial „Gheorghe Banciulescu” Ploiești organizează împreună cu Școala Superioară de Aviație Civilă, un nou miting aviatic la care va participa și Școala de Aplicații pentru Forțele Aeriene de la Bobocu. Intrarea liberă.

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/25702088969405129

La Ferma pomicola Homoraciu, se va desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie 2024 un eveniment organizat cu ocazia zilei mondiale a bicicletei  si cu ocazia zilei copilului .

Mia multe detalii la acest link: https://www.facebook.com/events/345987738278026/

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupuluide lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Primăvara în Prag de Final- Prahova în Ultimul Weekend de Mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *