Vineri, de la ora 22.00, în Club Touche de la Băicoi au concertat Nelu Dumitrescu de la IRIS alături de invitatul special : Mezzosoprana Angela Popescu.

 

Vineri şi sâmbătă, de la ora 20.00, Eden Dream Gardena a organizat petreceri retro pentru nostalgicii muzicii anilor 80-90-2000. Cocktailurile și platourile cu brânzeturi au fost puse la dispoziția oaspeților și au creat o atmosferă primitoare.

 

Vineri şi sâmbătă, în parcarea Ploieşti Shopping City a avut loc Retro şi Electro Parada Auto. Expoziția, unică în Prahova, care a reunit atât automobile vintage, fabricate între 1950 – 1993, cât și mașini electrice.

 

Vineri, de la ora 18.00, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a susținut un concert folcloric pe scena Filarmonicii din Ploieşti. Dirijor: Marian Dovîncă Invitat special: Valentin Sanfira; Soliști: Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu și Violeta Barac; Ansamblul Folcloric „Flacăra Prahovei”.

 

Sâmbătă de la ora 9.00, iubitorii de drumeţii pe bicicletă s-au strâns la Urlaţi la Maratonul Vinului. „Ajuns la ediția de 12 ani, Maratonul Vinului este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România. In acest an MARVIN a avut loc Sâmbătă 20 Aprilie, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zona Urlați. Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, participanții au putut opta şi pentru tura de 18km, recomandată cicliștilor mai puțin experimentați”

 

Tot sâmbătă de la ora 11.30, cei mici au fost invitați de Teatrul Ancuţa la spectacolul IEPURAȘUL ÎN JURUL LUMII. La Cercul Militar din Ploieşti acolo unde s-a desfăşurat evenimentul au fost pregătite şi alte atracţii: Vânatoarea de Ouă,Tombola Ie-puraşului şi Atelier de Grădinărit. Evenimentul a fost dedicat copiilor începând cu varsta de 2 ani si jumatate- 3 anisori.

 

Duminică la ora 19.00, Filarmonica Paul Constantinescu  a  celebrat-o pe minunata Maria Tănase-Poveste şi Cântec. „Fermecătoarea mezzosoprană Lăcărmioara Crihană acompaniată de Taraful Paul Gheorghe a glăsuit în note de aur povestea vieții Mariei Tănase.

Un weekend plin de evenimente sportive, culturale și reuniuni ,memorabile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *