Joi, 4 aprilie, la Galeria de Artă Ploieşti a avut loc, începând cu ora 17.30, vernisajul expoziţiei de grafică şi pictură „Doi cu Vise”, în care expun artiştii Andrei Scărlătescu şi Levente Csatlós.
Expoziţia este deschisă publicului în perioada 4 – 24 aprilie 2024.

Sunteti asteptati  la Zoo Bucov sâmbătă, 13 aprilie 2024, incepand cu ora 11, pentru a face mișcare în aer liber și a asculta muzică de relaxare cu instrumente inedite. Eveniment realizat de Gradina Zoo Bucov în colaborare cu Asociația Întoarce-te la sport și Butterfly Transformation.
Link eveniment

Pe 20 aprilie are loc o actiune de plantat puieti in Ploiesti. Evenimentul este organizat de Asociatia Plantez in Romania iar pe aceeasi data au loc actiuni de plantat in mai multe judete din Romania, de exemplu : Brasov, Sibiu, Cluj, Iasi, Constanta, Ilfov.  Asociatia si-a propus sa planteze 100.000 puieți în 2024.
Link eveniment

Tot pe 20 aprilie are loc si evenimentul “Maratonul Vinului” ajuns la ediția de 12 ani, este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România. In acest an MARVIN va avea loc Sâmbătă 20 Aprilie, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zona Urlați. Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, participanții pot opta şi pentru tura de 18km, recomandată cicliștilor mai puțin experimentați. Și în acest an participanții din cadrul companiilor vor putea participa în echipe de câte 4 (cu minim o fată), iar traseul de 51 km va găzdui și o competiție pentru eBike! Copiii mici vor participa pe un traseu de 4 km, special marcat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari și cadeții vor putea lua startul pe tura de 18 km.

In perioada 26-27 aprilie are loc la Ploiesti “Targul de Cariere” la Palatul Culturii din Ploiesti.
La eveniment, vor fi prezente companii din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție și tehnică, auto și automotive, IT, servicii și BPO, logistică și transport, telecomunicații, comerț, marketing, comunicare, resurse umane sau finanțe-bănci.
Motive pentru care să participi la Târgul de Cariere în calitate de angajator: – creșterea vizibilității pe piața muncii; – mai multă notorietate; – poziționarea brandului de angajator în top; – interacțiuni directe cu un număr mare de candidați; – recrutarea unor candidați potriviți pentru pozițiile deschise; – promovarea culturii organizaționale și a valorilor care definesc compania; – interacțiuni directe și schimb de contacte cu alți angajatori și recrutori; – scurtarea timpului dedicat procesului de recrutare.

 

„Aroma Primăverii” – Ghidul Evenimentelor din Luna Aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *