Temperaturile de vară de la finalul lunii martie au scos turiștii din case, majoritatea au preferat traseele montane ,au fost organizate excursii în munții Ciucaș. Pasionații de cultură au vizitat muzeele si castelele de pe Valea Prahovei. Gurmanzii au ales să ia prânzul la restaurantele cu specific prahovean.

Iubitorii  hipismului, au avut parte duminică, 31 martie de un nou  eveniment hipic pe Hipodromul Ploiești – Premiul „Capitala Tineretului 2024” . Au avut loc o serie de curse de trap și o cursă de galop, care au putut fi urmarite  din tribunele arenei hipice, începând cu ora 09:45.

Prețul unui bilet a fost de 5 lei/persoană, copiii sub 7 ani au accesul gratuit.

Începand cu ziua de sâmbătă, Domeniul Schiabil Sinaia a fost închis. În cazul în care in perioada următoare, vor exista condiții pentru amenajarea pârtiilor, se vor redeschide partiile.

Gradul de ocupare la Sinaia a fost de 50 %, însă stațiunea a fost luată cu asalt de vizitatorii care au dorit câteva ore de relaxare la aer curat de munte.

La începutul lunii aprilie, mai exact marți 2 aprilie între orele 19.00 – 22.00 , membrul APDT Prahova, @Alexandrion Experience Hotel din Sinaia organizează o seară grecească, muzică de calitate si aromele preparatelor grecesti iar voi nu trebuie decat sa va distrati si relaxati. Rezervările le puteți face la: reservations@alexandrionexperience.ro sau telefonic la 0244.312.751.

 

Weekend cu temperaturi de vară la finalul lui “Mărțișor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *