În weekendul care tocmai s-a incheiat, turiștii au luat cu asalt stațiunile montane de pe Valea Prahovei pentru practicarea sporturilor de iarnă. Gradul de ocupare nu a depășit 50% la Sinaia.

S-a putut schia la Sinaia si Azuga.

La Sinaia au fost amenajate și deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Varianta, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Valea Dorului, varianta Valea Soarelui via Panoramic, către Telescaunul Dorului și Floare de Colț.

La Azuga s-a putut schia pe pârtiile Sorica și Cazacu.

Pe 23 martie, începând cu ora 10:30 a avut loc proiectului de plantare de arbori pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti. Au fost achiziţionaţi tei în vederea plantării de primăvară pe domeniu cu ajutorul voluntarilor. Au fost puse la dispoziție materiale necesare plantării – cei dornici de această acțiune au fost rugate sa aducă cu ei bunăvoia și zâmbetele.

Astazi, 25 martie 2024 are loc evenimentul – SINAIA, HAI LA SCHI! – Acest program se adreseaza elevilor si adultilor care nu au avut pana in prezent posibilitatea de a lua lectii de schi de la instructori autorizati. Atat lectiile de schi, cat si echipamentele, sunt gratuite pentru rezidentii permanenti ai orasului Sinaia.

Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *