În fiecare an, în luna martie, lumea turismului internațional se adună la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume. Din 1966, ITB Berlin a fost forța inovatoare și platforma lider a industriei turismului, dar și principalul târg comercial la nivel global, numit și „The World’s Leading Travel Trade Show”.

De mai bine de 50 de ani, numele ITB reprezintă cunoașterea industriei la nivel mondial, 365 de zile pe an, rețele și evenimente care stabilesc tendințe, indiferent dacă sunt formate virtuale, fizice sau hibride.

APDT Prahova  participa în standul României (Hall 8.2, 204) la Targul de Turism de la Berlin.  Târgul de Turism de la Berlin- ITB BERLIN are loc între 5-7 martie 2024. ITB Berlin este considerat cel mai mare târg de turism din lume.

APDT Prahova s-a pregătit intens pentru acest târg cu flayere cu evenimente culturale, sportive, activități pentru city break-uri în Prahova, broșura Prahova.

Delegația României este alcătuită din 38 de co-expozanți care vor promova oferte turistice diversificate: de la circuite culturale, drumeții și călătorii în orașe, până la sejururi relaxante pe litoral și explorări în Delta Dunării.

5500 de expozanți din 170 de țări participante, 150.000mp suprafața de expunere ocupata.

Convenția va prezenta peste 200 de sesiuni pe 17 trasee tematice, toate sub motto-ul “Pionieratul tranziției în călătorii și turism. Împreună”.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova prezentă la Târgul Internațional de Turism de la Berlin (ITB Berlin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *