APDT Prahova începând cu data de mâine, 5 martie,  este prezentă la târgul de turism de la Berlin, târgul se încheie pe data de 7 martie.

APDT Prahova s-a pregătit intens pentru acest târg cu flayere cu evenimente culturale, sportive, activități pentru city break-uri în Prahova, broșura Prahova.

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii a deschis  expoziţia temporară ” Petale din adâncuri” cu ocazia zilei de 1 Martie, la sediul din Palatul Culturii Ploieşti. Expoziţia prezintă o paralelă între florile întâlnite la suprafaţa Pământului şi cristalele deosebite aflate în adâncul Pământului, numite “flori de mină”, cristale ce echivalează prin forme diversitatea lumii vegetale. În natură de multe ori întâlnim pietre a căror alcătuire generală sau desen interior ne aminteşte de formele vegetale. Cristalele, în lumea mineralelor, reprezintă ceea ce corolele uimitoare ale florilor înseamnă pentru un câmp de verdeaţă – o desfătare a privirii şi a sufletului.

Expoziția va fi deschisă până pe data de 31 martie 2024. Accesul este liber.

3 Sud Est a avut concert la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti pe 2 martie  – Primavara suna bine cu 3 Sud Est. Cei 3 au dăruit un martisor muzical si au invitat iubitorii de muzica sa cante impreuna hiturile lansate de trupa in cei 26 de ani de cariera. Inca o data cei 3 au fost INSEPARABILI!

Direcția 5 – in cadrul Senzitiv Live Tour 2024 au concertat pe 3 martie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. Concertul a facut parte din Turneul Național Direcția 5 – Senzitiv Live Tour 2024.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 12 ani însoțiți de părinți a fost gratuit.

Ducu Bertzi a sustinut duminica, pe 3 martie Concert de Martisor la  The Shamrock Pub . Duminica 3 martie in Ploiesti la Shamrock Irish Pub Complex Winmarkt etaj 4 cei prezenti la eveniment au avut parte de un martisor deosebit in compania unuia dintre cei mai renumiți artiști din industria muzicii folk românești, DUCU BERTZI .

Târgul de Mărțișor de la PSC continua până pe 8 martie . La standurile din zona Info Point vei descoperi cadouri așa cum vrei. Mărțișoare tradiționale sau lucrate manual. Accesorii trendy, aranjamente florale și bijuterii stylish. Sigur veți găsi ceva care să vă placă.

Săptămâna aceasta Prahova va fi animate de o serie de evenimente cu ocazia zilei de 8 Martie 0 Ziua femeii, a mamei.

Puteți accesa link-ul pentru mai multe informații, https://zilesinopti.ro/evenimente-ploiesti/?zi=2024-03-05.

Evenimente de debut al lunii lui Mărțișor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *