In perioada 15-18 februarie a.c.  APDT Prahova a participat la Târgul de Turism al României, editia de primavara,  unde toata lumea prezenta si-a aratat dorinta de socializare si de interacțiune.

Intrarea la aceasta editie, vizitatorii au platit 20 Ron pentru a participa la targ.

Apdt Prahova a participat cu un stand la care a promovat vacantele in Prahova. APDT Prahova a avut standul propriu cu nr 57 in Hala B2 . Pentru editia din aceasta primavara Asociatia a pregatit materiale noi, flayere cu evenimentele care vor avea loc in Prahova in acest an, cu informatii despre Prahova, brosura A5 si A6 cu turismul activ din Prahova.

La standul APDT Prahova vizitatorii s-au putut bucura de tururile virtuale prin intermediul ochelarilor VR.

Prezenti in standul echipei APDT Ph au fost o parte din membrii asociatiei, Primaria Municipiului Campina reprezentata de doamna Carmen Gaman CNIPT Campina, Primaria Breaza reprezentata de doamna Ramona Nita CNIPT Breaza, Pensiunea Bonsai -Busteni reprezentata de domnul Adrian Prodan, Pensiunea Roua din Sinaia reprezentata de doamna Alina Aldea, domnul Dragos Brasov reprezentantul Supernova Planetarium si SkyProfessional,  Hipodromul din Ploiesti , doamna Amalia Georgescu reprezentantul Amylia, studenti de la UPG Ploiesti .  Membrii Asociatiei si-au prezentat ofertele de Paste iar o parte dintre vizitatorii targului s-au aratat interesati de ofertele lor.

Casa Seciu a fost prezenta in stand in zilele de 16 si 17 februarie fiind reprezentata de catre domnul Petru Orzea manager hotel Casa Seciu care a prezentat vizitatorilor ofertele de 8 Martie. Totodata au pregatit pentru vizitatori si o degustare de vin in ziua de sambata 17 februarie.

 

La targ a fost prezent Secretarul de Stat al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Lucian-Ioan Rus, care a anunțat lansarea Rutei Cultural Turistice Naționale „Avram Iancu – drumurile emancipării transilvănene”, care străbate județele Cluj, Alba, Mureș, Hunedoara și Sibiu. Obiectivele turistice cuprinse în ruta dezvoltată de Transylvania Lands Cluster, evidențiază momente importante din viața conducătorului revoluției române din Transilvania, de la 1848-1849, supranumit „Crăişorul Munţilor”. Tot în cadrul târgului, vor fi lansate alte două rute importante, realizate de Transylvania Lands Cluster: „Mănăstiri și biserici medievale din Alba de jos, Transilvania” și „Domenii, cetăți și castele din Alba de Jos, Transilvania”.

In ultima zi de targ, pe 18 februarie, la standul APDT Prahova a avut loc o prezentare de vinuri marca Crama Basilescu, vizitatorii s-au oprit si au cerut informatii despre vinuri, despre vechimea vinurilor, despre posibilitatea achizitionarii vinurilor.

O multime de vizitatori au oprit in standul APDT Ph avand discuții cu reprezentantii asociatiei.

Televiziunile Protv, Antena 1 , 3, Digi 24 , TVR, au venit la standul APDT Prahova si au dorit informatii despre pachetele de sarbatori de pe Valea Prahovei, gradele de ocupare pentru sarbatori, informatii despre vacantele copiilor. Domnul presedinte APDT Prahova,  Adrian Voican a oferit interviuri in direct atat la radio cat si la televiziune pe toata perioada targului.

 

In perioada urmatoare, APDT Prahova participa la targul de turism de la Berlin (ITB Berlin) care are loc in perioada 5-7 martie a.c.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova – prezenta la TTR editia de primavara 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *