In perioada 15-18 februarie a.c.,  APDT Prahova va participat la Târgul de Turism al României, editia de primavara.

Târgul de Turism al României contribuie în continuare la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual, împreună cu autoritățile din domeniu. De ce să vizitați Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2024? Pentru a profita de ofertele pe care agențiile de turism și touroperatorii le-au pregătit special pentru târg; Pentru a descoperi cele mai atractive destinații, atât naționale, cât și internaționale; Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea vacanței perfectă în funcție de preferințe și buget; Pentru a profita de cele mai bune servicii de cazare și transport, prin compararea acestora direct în platformă; Gadget-urile și accesoriile de vacanță nu vor lipsi, deci profită de super oferte; Pentru că Târgul de Turism al României rămâne în continuare locul tuturor destinațiilor!

Intrarea la aceasta editie costa 20 Ron pentru vizitatori..

Apdt Prahova  participat cu un stand la care va promova vacantele in Prahova. APDT Prahova va avea standul propriu cu nr 57 in Hala B2 . Pentru editia din aceasta primavara Asociatia a pregatit materiale noi, actualizate, brosura A5 cu informatii despre Prahova, brosura A6 cu turismul activ din Prahova, calendar de evenimente 2024, etc.

Program vizitare:

15 – 17 februarie 2024 (joi – sambătă), interval orar 10:00 – 18:00
18 februarie 2024 (duminică), interval orar 10:00 – 16:00

Acces pietonal: Porțile A si B; Bilet intrare: 20 lei/zi ; Acces auto: Parcarea B; Tarif parcare: 5 lei/ora

 

Tot saptamana urmatoare, in perioada 16-18 februarie a.c., la C.I.E “Moldexpo”, se va desfășura a XXVII -a ediție a expoziției internaționale specializate “Tourism & Travel Expo” la Chisinau – Republica Moldova. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai pensiunilor, cramelor, vinăriilor și agențiile de turism naționale și internaționale care vor pune accente pe tradiții autentice și folclor, care pot deveni atracții turistice interesante, atât pentru publicul local, cât și pentru turiștii străini.

Scopul evenimentului constă în promovarea atracțiilor turistice interne, care contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova drept destinație cu patrimoniu cultural, arhitectură valoroasă, vinuri veritabile, gastronomie autentică și locații atractive pentru sejururi.

În cadrul expoziției vor fi prezenți peste 60 de participanți, aceștia fiind din Republica Moldova, România, Bulgaria, Slovacia și Armenia. Misiunea participanților este de a susține turismul cultural, rural, de aventură, gastronomic și vitivinicol conform tradițiilor și obiceiurilor țării, pe care o reprezintă. APDT Prahova va fi prezenta cu desk propriu in standul Romaniei.

Vizitatorii sunt asteptati cu drag din 16 până pe 18 februarie la C.I.E Moldexpo, pavilionul central, în intervalul orelor 10:00- 18:00, iar duminică – până la 16:00.

 

Targul Mierii Campina – Editia XVII, organizat de Asociatia Apicola Valea Prahovei din Romania, se va deschide vineri 16 februarie a.c. ora 10:00 la Casa Tineretului din orasul .Evenimentul mult asteptat se va desfasura in perioada 16-18 februarie a.c. reprezentand deja un eveniment cunoscut fiind dedicate in principal cosumatorilor de produse apicole, dar si reunirea apicultorilor din intreaga tara.

Expozantii prezenti-apicultorii si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la siropuri 100% naturale cu miere cosmetica, lumanari si alte produse care au la baza mierea ceara, propolisul, laptisorul de matca.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.

 

Daca nu aveti planuri pentru acest final de saptamana nu ezitati sa participati la aceste evenimente.

 

Evenimente de interes local si national

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *