AFI Ploiești  gazduieste o expoziție eveniment: Football Legends – Legendele Fotbalului Românesc.

În perioada 18 ianuarie – 4 februarie sunt asteptati toţi iubitorii fotbalului rege să descopere cu nostalgie o expoziție cu peste 100 de exponate: tricourile echipei naţionale, mingi cu autograf şi alte surprize din lumea fotbalului.

Tot in perioada urmatoare vor avea loc o serie de concerte in Prahova:

Primul Concert Folcloric din 2024 al Filarmonicii Paul Constantinescu – este dedicat Zilei Unirii Principatelor Române, miercuri, 24 ianuarie, de la ora 18:00.

Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” Dirijor: Marian Dovîncă Soliști: Gelu Voicu, Traian Frîncu, Cezar Ouatu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu și Violeta Barac Ansamblul Folcloric “Flacăra Prahovei” Coregraf: Marian Marinică Invitați: Grupul vocal-folcloric “Ciobănașu’ de la munte”, coordonat de Adriana Deaconu.

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/340042518794660/

Tot Filarmonica Paul Constantinescu organizeaza concert vocal-Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. O sărbătoare în note muzicale și o lucrare în primă audiție absolută la Filarmonica Ploiești.

Invitații și programul concertului: Dirijor: Ovidiu Bălan, Corul Filarmonicii Ploiești, Dirijor – Eduard Dinu, Soliști:, Emanuela Sălăjan – soprano, Șerban Cristache – tenor, Cristian Ruja – bariton, Ioan-Alexandru Alexandri – recitator.

Program: Laurențiu Ganea – “Suferințele dreptului Iov” și “Ridicarea dreptului Iov” din “Trilogia dreptului Iov”.

Viorel Munteanu – Simfonia a III-a “Ofrandă lui Brâncuși” (primă audiție absolută).

Prețul biletelor: adult 30 lei, pensionar 20 lei, elev/student 10 lei.

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/338160355726100/

Vineri, 26 ianurie, Ploiești Jazz Trio, format din Răzvan Cojanu (bas), Sorin Zlat (pian) și Laurențiu Ștefan (tobe) serbează 20 de ani de când cântă împreună cu o serie de standarde binecunoscute aranjate într-un playlist pentru o seară de jazz magică.  Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro. Prețul biletelor: adult 30 lei, pensionar 20 lei, elev/student 10 lei.

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/696223482637210/

Sambata, 27 Ianuarie, incepand cu ora 19.00 are loc concert Live sustinut de trupa PROCONSUL – intitulat  Sub Același Cer la Trattoria Giulia din Ploiesti .  Suport Artist: 75 RON. Link eveniment : https://www.facebook.com/events/914809253602381/?acontext=%7B%22event

Duminica, 28 ianuarie, are loc la Filarmonica Paul Constantinescu concertul “WHEN VIOLIN MEETS GUITAR” cu Natalia Pancec și Emilian Florentin Gheorghe.

Întâlnirea dintre Vivaldi și Metallica, dintre „armonie și invenție”, dar și dintre publicul muzicii clasice cu cel al muzicii rock: un concert cu un program însuflețit de cele două instrumente, de mânuitorii lor și de greutatea reorchestrariii unor celebre lucrări: Antonio Vivaldi – Anotimpurile, Black Sabbath, Yngwie Malmsteen, Pink Floyd, Deep Purple, Ciprian Porumbescu, Metallica, Led Zeppelin, Queen, George Enescu.

Bilete : https://www.ambilet.ro/…/when-violin-meets-guitar…/

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/285828504487349/

In Prahova au loc o serie de evenimente irezistibile saptamana aceasta