În principalele stațiuni montane de pe Valea Prahovei,  gradul de ocupare a fost de peste 90% pentru vacanța de Revelion.

Traficul rutier a fost intens pe DN 1 atât înainte de Revelion cât și la finalul vacanței pe 2 ianuarie.  S-a  circulat pe alocuri în coloană pe raza localităţii Comarnic , dar şi între staţiunile Azuga şi Buşteni .

Vremea a fost călduroasă în perioada dintre Crăciun și Revelion.

În Sinaia nu s-a putut schia pe principalele pârtii,  stratul de zăpadă fiind insuficient. În Bușteni, pe pârtia de săniuș pe data de 31.12.2023 au urcat cu telescaunul un număr de 800 de persoane. Fun Park-ul Kalinderu a avut program de sărbători între orele 9.00 și 17.00. La Azuga, pârtiile au fost înghețate dar deschise: Sorica deservită de telescaun și bandă a funcționat între orele  09:00 – 18:00 ; Nocturna a funcționat până la ora 20 cu un minim de 20/ 10 persoane ; Complex Cazacu Variantă; Teleski și babski – având program de funcționare între orele : 09:00 – 16:00.

Datorită faptului că nu au fost anunțate evenimente publice care să sărbătorească trecerea în noul an în stațiunile montane de pe Valea Prahovei,  hotelurile care au organizat petreceri de Revelion au pregătit și programe artistice și focuri de artificii impresionante pentru a-și încânta turiștii.

Hotelul Intenațional**** din Sinaia a oferit turiștilor un Revelion animat de invitați surpriză veniți să-i încânte . Prezenți au fost Loredana Groza, Provincialii, Brad Vee s Boney M Experience feat Vanessa White Smith.

La Hotel Alexandrion Experience**** invitații supriză invitați pentru a cânta și încânta turiștii, au fost trupa de dans Vogue, Simona Nae și Misha și formația Higher Ground Orchestra.

La Hotelul Mara**** învitații surpriză au fost Fuego, Alex Band, trupele de dans Vogue, Iuno Dance.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Revelionul 2024 – Cum au sărbători turiștii pe Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *