Saptamana care tocmai s-a incheiat s-a lucrat intens la amenajarea domeniului schiabil din Azuga. Începând de Vineri , 8 Decembrie, a fost pusa din nou în funcțiune instalația de telescaun Sorica. Pregătirile sunt în toi și la domeniul Cazacu Variantă. Începând de vineri, 8 Decembrie, s-a putut schia și pe pârtiile deservite de baby ski și teleski Cazacu variantă.

Asociația EVO Sports împreună cu Salvamont Sinaia au organizat in acest weekend pe data de 9 decembrie:, ora 10.00 la Casino Sinaia (Cafeneaua de jos), primul workshop de instruire în prevenirea accidentelor de pe pârtie, oferirea primului ajutor și cum să intervenim în facilitare evacuării persoanelor accidentate cu ajutorul mijloacelor disponibile din dotare atât pe sol, cât și în aer. Cu ajutorul acestui cei prezenti au avut posibilitatea de a dobândi cunoștințele necesare desfășurării activității de monitor atunci când vor întâlni anumite situații neplacute pe partii si nu numai.

E ediția cu numărul 9 a concursului de escaladă, Alveola Roșie a avut loc pe 10 decembrie. În acest an au fost 3 categorii de trasee de escaladă:- 9 trasee tip „manșă”, – 7 trasee de bouldering, – 2 trasee de viteză. Participanții au fost punctați la toate cele 3 categorii de concurs: manșă, bouldering și viteză. La fiecare categorie s-a întocmit un clasament al cățărătorilor, iar pentru clasamentul final, s-au înmulțit cele 3 locuri pe care s-a aflat fiecare participant în parte.

Marile orase s-au imbracat deja de sabatoare .In zilele ce urmeaza vor avea loc evenimente cu ocazia Sarbatorilor de iarna.. “SĂRBATOREA CRĂCIUNULUI LA DOMENIUL CANTACUZINO” ediția 2023  va avea loc pe data de 17 Decembrie începând cu ora 16:00 pana la 19:30. Evenimentul va avea loc pe Domeniul Cantacuzino Florești, lângă ruinele Palatului Micul Trianon . Accesul pietonal se face pe la Turnul de apa Intrarea și parcarea autovehiculelor se face pe la DJ 720 Florești- Filipeștii de Padure.) INTRARE  este GRATUITĂ. Vă va aștepta o atmosfera plină de surprize atât pentru cei mici cât și pentru părinți.

Scena va fi animată de grupuri de colindători, bradul împodobit, cadourile dulci ale moșului și expoziția de lucrări ale copiilor prezenți la atelierele Fundație Cantacuzino sunt doar câteva din elementele ce vor umple de zâmbete și voie bună curtea frumosului Domeniului.

Link eveniment – https://www.facebook.com/events/249436704547027?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D&locale=ro_RO

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

 

Weekend de decembrie in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *